top of page
ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Een inspirerende, creatieve plek voor jouw workshop, training

of cursus!

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

workshopruimte doetinchem

Een workshopruimte huren in Doetinchem? Dan hebben wij iets tofs voor je! Na flink wat bloed, zweet, tranen en héél veel liefde is onze Boho-Locatie vanaf nu ook te huren als locatie voor workshops, trainingen of cursussen. We kunnen uit eigen ervaring zeggen dat het dé perfecte creatieve broedplaats is, want iedere keer als we een voet zetten in deze ruimte, schieten de ideeën als paddenstoelen uit de grond!

 

Onze sfeervolle, lichte ruimte is voorzien van twee lange tafels, twee héérlijke banken om te relaxen (of in te werken met je laptop) en een eigen keuken. Er is plek voor ongeveer 18 personen, maar in verband met corona kunnen er momenteel 9 personen terecht in onze ruimte (inclusief de host). 

Onze workshopruimte bevindt zich in het hart van Doetinchem en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. Parkeren kan aan de overkant van de straat of achter het gemeentehuis. Gratis parkeren kan eventueel bij het station op zo’n vijf minuten loopafstand.

 

Je kunt gebruik maken van onze keuken met onder andere een koelkast, inductieplaat, senseoapparaat en waterkoker. We hebben voldoende en mooi servies.

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

INFO
WORKSHOP
RUIMTE

INVESTERING

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Members4.jpg

Doordeweeks

Ruimte huur per dagdeel: €99,-

Ruimte huur per dag: €149,-

Exclusief 21% BTW

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Locatie2021-7.JPG

Weekend

Ruimte huur per dagdeel: €125,-

Ruimte huur per dag: €199,-

Exclusief 21% BTW

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Members2.jpg

Extra's

Wil je meerdere dagen of in de avond uren gebruik maken van de locatie? Dit is mogelijk in overleg en we zullen dan een offerte op maat maken.

CONTACT

Heb je andere vragen of wil je de locatie huren? Stuur ons dan een mailtje naar:


info@spotonyouevents.com

Om teleurstelling te voorkomen kun je onderaan deze pagina de beschikbaarheid bekijken. 

Bezoekadres:

Spinbaan 7

Doetinchem

Postadres:

Terborgseweg 20

Doetinchem

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Locatie2021-7.JPG

Workshop

Een workshop is een werkvorm waarin de deelnemers actief meedoen. Enkele voorbeelden hiervan zijn een fotografiecursus, een kookcursus of zakelijke cursussen. De meeste workshops worden op externe locaties gegeven. Daarom hebben wij ons kantoorpand geschikt maakt als workshopruimte. Het pand is hierdoor ideaal voor het organiseren voor workshops, trainingen of cursussen. 

Workshopruimte in Doetinchem


Onze workshopruimte in Doetinchem is een ideale ruimte om een workshop, training of cursus te organiseren. Ons kantoor staat in het centrum van Doetinchem en is gemakkelijk te bereiken. De ruimte is ingericht om aan de coronamaatregelen te voldoen. Neem nu contact met ons op de locatie te huren!

Beschikbaarheid

bottom of page