vergaderlocatie doetinchem

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Zoek jij dit ook?

- een hippe, inspirerende ruimte waar je met je team kunt vergaderen?
 

- een fijne plek waar je klanten kunt ontvangen?
 

- een vergaderruimte op loopafstand van het centrum van Doetinchem en het station?
 

- een ruimte waar je voldoende afstand kunt houden in verband met de coronamaatregelen?

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Vergaderen aan lange tafels of ongedwongen op onze bank en relaxte fauteuils: het kan allemaal in onze inspirerende ruimte! Er is plek voor ongeveer 18 personen, maar in verband met corona kunnen er momenteel maximaal 9 personen terecht in onze vergaderruimte. Er is een eigen keuken aanwezig met koffie en thee, een beamer en een flip-over. 

INFO
vergader
LOCATIE

Onze vergaderlocatie bevindt zich in het hart van Doetinchem en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. Parkeren kan aan de overkant van de straat of achter het gemeentehuis. Gratis parkeren kan eventueel bij het station op zo’n vijf minuten loopafstand.

 

Ben je enthousiast en wil je onze ruimte huren voor een vergadering, meeting met je team of met klanten? Superleuk!

In het weekend:

Ruimte huur per dagdeel: €125,-

Ruimte huur per dag: €199,-

Doordeweeks:

Ruimte huur per dagdeel: €99,-

Ruimte huur per dag: €149,-

 

Heb je interesse en wil je onze vergaderruimte in Doetinchem huren? Stuur dan een mailtje naar info@spotonyouevents.com met daarin de datum en het tijdstip waarvoor je de ruimte zou willen huren. Dan nemen wij contact met je op!

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Vergaderen

Een goede vergaderlocatie is essentieel voor veel bedrijven, van klein tot groot. Als je als zzp'er of klein bedrijf een afspraak hebt waarvoor je een grotere ruimte nodig hebt dan je ter beschikking hebt is een externe vergaderlocatie ideaal. Ook grotere bedrijven die al over een eigen kantoorpand beschikken hebben niet altijd een fijne vergaderlocatie tot hun beschikking. Gelukkig kun je tegenwoordig voor een goede prijs een fijne, inspirerende ruimte huren waarin je ongestoord kunt afspreken.

Vergaderlocatie in Doetinchem


Onze vergaderlocatie in Doetinchem is een ideale ruimte om met je collega's of klanten af te spreken. Ons kantoor staat in het centrum van Doetinchem en is gemakkelijk te bereiken. De ruimte is ingericht om aan de coronamaatregelen te voldoen. Neem nu contact met ons op de locatie te huren!