top of page

Spot-light pakket

Een ijzersterke over-mij-pagina en een serie professionele foto’s van jou voor op je website? 

KOOP NU ONS SPOT-LIGHT PAKKET €245 excl. btw
Maar let op: Maar 4 plekken per maand beschikbaar!
ValerieVisschedijk-Spot-shoot7.jpg

SPOT-LIGHT PAKKET

Een van de belangrijkste dingen bij het creëren van een website? Jezelf laten zien! Wie ben jij, wat doe je en waarom gaat jouw hart sneller kloppen van jouw onderneming? Hoe kun jij potentiële klanten helpen en waarom moeten ze zeker een keer contact met je opnemen? Als mensen je website bezoeken zijn ze vaak al geïnteresseerd, dus doe vooral je stinkende best om ervoor te zorgen dat ze nóg meer van je willen weten!

Hoe je dat doet? Door je website te vullen met heel veel foto’s van jezelf. Voelt misschien wat onwennig, maar het werkt. Mensen willen jou zien! En zorg daarnaast voor een pakkend verhaal op je ‘over-mij-pagina’ waarin je vertelt wie je bent, want geloof het of niet: dit is een van meest bezochte pagina’s op een website. Dit klinkt misschien wat makkelijker gezegd dan gedaan, want een verhaal schrijven over jezelf is best moeilijk. Laat staan goede foto’s maken. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een Spot-light pakket gecreëerd. 

ValerieVisschedijk-Spot-shoot4_edited.jp

SPOT-LIGHT PAKKET

Met dit pakket zetten we jou én je bedrijf letterlijk in de spotlights. Samen nemen we jouw website onder de loep en kijken we wat je graag zou willen uitstralen. Wat is je stijl, welke kleuren gebruik je en hoe kunnen wij daar op inspelen? Gaan we voor een zakelijk portret of een nonchalante foto op de bank? Een serieus verhaal of gooien we het over de humoristische boeg? Na deze creatieve analyse zal Valerie de foto’s schieten en Eline in haar journalistieke pen kruipen om jouw verhaal op papier te zetten zodat we na een paar dagen een compleet spot-light pakket bij jou kunnen afleveren. 

WAT

KRIJG
JE?

Twee voor de prijs van een: een fotograaf en een journalist. En samen zorgen wij voor:
 

  • Creatieve analyse van jou, je bedrijf en je website

  • Telefonisch interview waarin Eline je het hemd van het lijf vraagt

  • Fotoshoot door Valerie

  • 5 foto’s in hoge resolutie (eventueel meer foto's bij te bestellen)

  • Over-mij-pagina die perfect aansluit bij jou en je bedrijf

€245 excl. btw

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek6.

Klaar om jezelf te laten zien?

Leuk! Wij helpen je heel graag om jezelf nog beter neer te zetten. Gewoon omdat we weten dat je hiermee zoveel gaat bereiken. Wil je nou gebruik maken van ons Spot-light pakket houd er dan even rekening dat er maar vier plekken per maand beschikbaar zijn. Wil je nu meedoen? Klik dan op onderstaande button, koop een pakket en dan plannen we een afspraak in. Dan zien we elkaar hopelijk heel snel!

Let op: maar 4 plekken per maand beschikbaar!

bottom of page