SOCIAL BOOST

Wil je minder tijd besteden aan je social media maar er meer uithalen? Doe dan mee met onze social boost!

ValerieVisschedijk-Spot-shoot50.jpg

SOCIAL BOOST

Stel je nou eens voor dat je door een aantal simpele veranderingen nooit meer hoeft te stressen over wat je op social media kunt plaatsen. Dat je een feed hebt die perfect aansluit bij jou én je bedrijf. Dat je werkt volgens een strategie waardoor je groeit in volgers, likes en engagement. Laten we jou nou eens vertellen dat dit kan! Niet door een leger aan experts in te huren of het uit te besteden, maar door je social media eens kritisch onder de loep te nemen. Kom je hier zelf niet uit? Laat ons je dan helpen met een social boost!

ValerieVisschedijk-Spot-shoot49.jpg

Dit kun je verwachten van de Social Boost

Social media voelt voor veel ondernemers als nóg een extra taak naast het runnen van hun bedrijf. Begrijpen we helemaal, maar met onze social boost willen we jou laten zien dat social media helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Als je maar weet wat je aan het doen bent. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat het jou makkelijker afgaat, minder tijd kost en je er ook nog eens veel meer uithaalt dan je nu doet. Hoe? Door een uur lang de tijd te nemen om jouw social media dé boost te geven die het nodig heeft! Tijdens onze 1-op-1-sessie geven je niet alleen informatie en praktische tips maar zorgen we er ook voor dat je het direct in de praktijk kunt brengen zodat je ook op de korte termijn al resultaat ziet! Dit is wat je kunt verwachten:

 

  • We nemen jouw social media kritisch onder de loep

  • Brainstormen over wat je zou kunnen en willen delen via je social media

  • Geven je tips over het gebruik van tekst en beeld

  • Voorzien je van een Spot-on-you-contentkalender (een kalender waarin precies staat wat je wanneer kunt posten) 

  • Kijken samen hoe je deze contentkalender kunt invullen 

  • Beantwoorden al je prangende vragen 

  • Mailen je na afloop ons Spot-rapport met daarin alles wat we besproken hebben,
    plus ons advies om jouw social media te boosten

€199 excl. btw

ZO WERKT HET

Wanneer je een ticket hebt gekocht voor de social boost, zullen we contact met je opnemen om de sessie in te plannen. Tevens krijg je een intakeformulier die je ingevuld naar ons mailt zodat wij alvast een beeld hebben bij wie je bent en hoe we jou het beste kunnen helpen. Voorafgaand aan de social boost nemen wij jouw social media onder de loep, daarna gaan we een uur lang creatief sparren via Skype en na afloop krijg je van ons een Spot-rapport in je mail met daarin de belangrijkste tips en adviezen. 

ValerieVisschedijk-Spot-shoot53.jpg

Ben jij klaar om jouw social media een boost te geven?

Post je regelmatig wat op je social media, loopt het prima maar ben je klaar voor de next level? Wil je dolgraag minder tijd besteden aan je socials, meer naamsbekendheid, minder stressen over wat je moet posten en een feed waar menigeen jaloers op is? Schrijf je dan in voor onze social boost. 

€199 excl. btw