ValerieVisschedijk-Spotonyou21_edited.jp

Tara

(sport)diëtist & voedingsprofessional @Tara Vossers

"Valerie en Eline, hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme, inspiratie & energie. Spot on you 2020 was voor mij erg waardevol. Ik weet nu hoe ik mijn onderneming nog meer 'in the picture' kan zetten én hoe ik daarbij goed voor mezelf kan blijven zorgen. De tijd die ik nu bespaar door niet lang(er) meer naar een wit-scherm te staren, stop ik nu in het maken van mooie foto's of in mezelf!"

ValerieVisschedijk-Spotonyou15.jpg

Tessa

Bloemist @Typisch Tessa

"Meiden van Spot on you heel erg bedankt voor de geweldig verzorgde dag!

Ik ga met een hoop nieuwe inzichten naar huis en heb na de workshops nog meer zin om mijn bedrijf verder op te zetten."

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-63.jpg

Manon

Designer @Manon Sprenkler design

"Spot on you, een supergaaf event en gewoon in de Achterhoek! Ik ben aan het denken gezet door de inspirerende workshops en heb na afloop besloten om mijn social media anders aan te pakken. Ik krijg nog steeds veel positieve reacties op het resultaat en merk dat het schrijven van teksten vlotter gaat. Er zijn zoveel gepassioneerde ondernemers in de regio en een aantal daarvan heb ik deze dag leren kennen. Gezellig, leerzaam en helemaal van deze tijd, dat is Spot on you. Om over de heerlijke lunch nog maar te zwijgen!"

ValerieVisschedijk-Spotonyou87_edited.jp

Jadrike

Journalist

"Fantastisch wat deze dames neerzetten. Ontzettend waardevolle en vooral leuke dag. Laagdrempelig voor startende ondernemers, maar ook zeker nuttig als je al langer bezig bent."

Wat zeggen andere vrouwelijke ondernemers over Spot on you?

RECENSIES