top of page
Zoeken

28 september Spot on you

Bijgewerkt op: 17 dec. 2019

Terugblik op de eerste editie Spot on you!

Wat was het een succes, de állereerste editie van Spot on you! Op 28 september 2019 was het zover, samen met 18 (startende) ondernemers verzamelden we in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark.

Wat een geweldige groep, te gekke masterclasses en een inspirerende vibe.

De aftermovie is al te bekijken op de Homepage, hier vind je ook alle foto's die gemaakt zijn. We snappen dat jullie de video nu direct willen bekijken, maar eerst willen we jullie even meenemen naar die dag in september. We trapten af met het maken van een vision board.


Vision board maken


Waarom zou je eigenlijk een vision board maken? Dat hebben we direct uitgelegd. Wij (Valerie, Eline en Melisa) hebben er alledrie eentje aan de muur hangen. Door je dromen te visualiseren door middel van een vision board help je jezelf om je doelen waar te maken. Hier gaan we tijdens de tweede editie van Spot on you (want die komt er!) ook uitgebreid op in.


Creatief schrijven


Tijdens de workshop Creatief schrijven lieten we het creatieve brein flink kraken. Door out of the box te denken, te brainstormen en te mindmappen zorgden we ervoor dat de cursisten werden uitgedaagd om op briljante ideeën te komen voor hun onderneming.


Beter in beeld


Na een heerlijke veganistische lunch - die er eigenlijk te mooi uitzag om op te eten - was het tijd voor de volgende masterclass. Welk element versterkt tekst het best? Juist! Beeld. Daar zijn we dan ook uitgebreid op in gegaan. Hoe maak je de perfecte foto zonder mega veel verstand te hebben van een camera? Deelnemers van de eerste editie weten inmiddels hoe ze om moeten gaan met onder andere licht, kleurgebruik en compositie.


The Social Good Girl


Het Yoga Huis zorgde voor de nodige ontspanning, zodat we weer fris en fruitig waren voor de gastspreker van deze dag: The Social Good Girl. Amber kent alle do's and dont's als het gaat om Instagram. Hoeveel hashtags gebruik je in een post? Is het slim om meerdere foto's in één post te zetten? Hoe adverteer je? Wat is IGTV? Hoe maak je de perfecte Instagram story? En ga zo maar door!


Spot on you


De uren vlogen voorbij, maar gelukkig was er nog genoeg tijd om na te praten tijdens de borrel. Wat een geweldige groep, te gekke masterclasses en een inspirerende vibe. Wij zijn super dankbaar dat de eerste editie van Spot on you zo'n groot succes was. Maar waar we vooral een glimlach van op ons gezicht krijgen, is dat er te gekke ondernemers bij elkaar kwamen die elkaar op hun beurt ook weer inspireerden. Op naar de volgende editie op 1 februari 2020. Wij hebben er zin in!


Liefs, Valerie, Eline & Melisa


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page