top of page
Zoeken

Spot on you 2.0

Wij genieten nog even na van de tweede editie van Spot on you. Op 1 februari 2020 was het zover! Opnieuw konden we terecht in het prachtige Ouhrlokaal op het DRU Industriepark, waar rond 9:00 uur alle dames één voor één binnenkwamen druppelen.


Geweldig om weer zo'n gezellige groep vrouwelijke (startende) ondernemers bij elkaar te krijgen, met allemaal dezelfde doelen: hun bedrijf op de kaart zetten, zichtbaar durven zijn op social media, creatief zijn én een dag lang het bedrijf eens goed onder de loep nemen. Nieuwe stappen zetten, want we willen groeien, groeien, groeien. Wij houden ervan, net als alle aanwezige vrouwen!


(tekst gaat verder onder de foto)


First things first! We begonnen de dag met het maken van een visionboard. Net zoals bij de eerste editie, kregen we alleen maar positieve en enthousiaste reacties op dit onderdeel. De cursisten vonden het heerlijk om stil te staan bij hun dromen en doelen. Door ze op een groot vel te plakken werden doelen concreter en kon het visualiseren beginnen. Mindful bezig zijn met de toekomst. Ontspannend en verhelderend.


Nadat de visionboards waren gemaakt (of nouja, ze waren uiteraard nog niet af) startte Sharona Bolander met haar masterclass Adverteren. Wat in eerste instantie een wat abstracter onderwerp leek, had ontzettend veel diepgang. Ze nam ons mee in marketing funnels, vertelde het belang over doelgroepen bepalen en legde stap voor stap uit hoe je moet adverteren op social media. Wij schreven fanatiek mee!


(tekst gaat verder onder de foto)


Na de workshop zat ons hoofd vol met informatie en was het tijd voor een rustige talk van Carly, van Welkom Welzijn. Ze begon met haar eigen emotionele inzicht, waarna zij besloot het roer om te gooien en meer tijd voor zichzelf te nemen. Maar hoe doe je dat nou als je ondernemer bent? Je bedrijf gaat áltijd voor en er is áltijd wel iets te doen! Toch wist zij ons te laten zien op welk vlak we echt wat beter aan onszelf moesten denken. Eerst jezelf voeden, voordat je kunt geven aan een ander. Thanks voor alle helpende reminders Carly.


Lunchtime! Oh, wat keken we daarnaar uit! Wij, Eline, Melisa en Valerie, wisten al wat we konden verwachten van die veganistische lunch van de DRU. En inderdaad, we hebben weer genoten.


(tekst gaat verder onder de foto)


Vol nieuwe energie mochten Eline en Melisa hun masterclass Creatief schrijven geven. En hoewel Valerie bij het horen van de titel dacht aan: hoe kan ik een sprookje schrijven en hoe kan ik creatieve en bizarre verhalen op papier zetten, was het weer een superpraktische masterclass! Iedereen kent vast wel dat moment dat je voor je laptop zit en naar een wit scherm staart, terwijl je eigenlijk een fantastische tekst wil schrijven voor je website, Facebook of LinkedIn Post. Je hebt geen inspiratie of weet totaal niet hoe je moet beginnen. Eline en Melisa helpen je daar doorheen! Ze hebben geweldige tools om op zo'n moment toch te kunnen gaan schrijven. Ook had iedereen na deze training een volledige contentkalender om de komende tijd aan de slag te gaan. Niet met sprookjes, maar met waardevolle en persoonlijke teksten voor hun bedrijf.


(tekst gaat verder onder de foto)


De laatste training was van Valerie, namelijk Beter in beeld. Ook deze training was lekker praktisch. De ondernemers gingen direct aan de slag, leerden van alles over compositie, licht en kleurgebruik en gingen direct aan de slag met hun mobiele telefoon. Iedereen had nagedacht over kleurgebruik en persoonlijke stijl en weten nu waar ze op kunnen letten om die stijl door te voeren in beeldgebruik.


(tekst gaat verder onder de foto)


Wat hebben wij genoten! En als we alle blije koppies konden aflezen aan het einde van de dag, ging iedereen blij en met veel inzichten naar huis!

Benieuwd wat de deelnemers er zelf van vonden? Lees de recensies hier!


Wie weet, tot een volgende editie!

Liefs,

Valerie, Eline en Melisa

Spot on you, Masterclass, Achterhoekse ondernemers, Vrouwelijke ondernemers, Evenement achterhoek, Zelfontwikkeling, Beter in beeld, Creatief schrijven45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page