top of page
Zoeken

De man van ... Yvonne


Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw' luidt het Nederlandse gezegde. Maar zou dat andersom ook zo zijn? Wij gaan op onderzoek uit! Vandaag met de man van Spot-member Yvonne: Luke.


Wie is Luke? En wat doet hij?

Ik ben Luke, 32 jaar. De man van Yvonne en vader van onze twee dochters, Amy en Nora. Ik ben Supply Chain Manager bij ons familiebedrijf Waterkracht. Daarbuiten sport ik graag (CrossFit en mountainbiken), drink ik graag een biertje samen met vrienden, hou ik van gamen en films kijken. En sinds kort ben ik samen met mijn dames baas van twee konijnen. 


Hoe is het om de man van Yvonne te zijn?

In één woord: fantastisch! Wij zijn echt een team, we vullen elkaar supergoed aan. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast is het gewoon heerlijk om samen met haar te zijn. Of het nou sporten is, lekker uiteten of gewoon bankhangen. Wij zijn beste maatjes.

Wat weet niemand over Yvonne?

Hier heb ik best een tijdje over na moeten denken en ik moet helaas bekennen dat ik het gewoon echt niet zou weten. Uit respect voor een ander zal ze dingen voor zich houden. Maar als het over haarzelf gaat is Yv gewoon een open boek. 


Waar zou Yvonne direct mee moeten stoppen?

Mijn spullen opruimen. Nu ben ik altijd alles kwijt! 


Wat bewonder je aan Yvonne?

Haar empathisch vermogen; Yv kan ontzettend goed mensen aanvoelen en precies datgene geven wat iemand op dat moment nodig heeft. Haar openheid; Yv is heel transparant en open. Dit maakt haar heel toegankelijk in allerlei opzichten. Haar ondernemerschap; ze heeft haar baan opgezegd en gaat er keihard voor om van haar bedrijf een succes te maken.


Achter elke succesvolle vrouw staat een sterke man, klopt dat? 

Het belangrijkste is dat je elkaar support! En áls je elkaar dan kunt aanvullen, is dat een mooie bijkomstigheid.


Wat zou Luke doen als hij een dag in jouw schoenen zou staan?

Ik zou de hele dag in de Nothing Box gaan zitten zodat zij ook kan leren hoe ze haar hoofd uit moet zetten!


Wil je jouw man ook in het zonnetje zetten? Stuur dan een mail naar info@spotonyouevents.com. Wie weet schitter jij dan binnenkort in deze rubriek!

169 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page