top of page
Zoeken

De man van... Valerie


Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw' luidt het Nederlandse gezegde. Maar zou dat andersom ook zo zijn? Wij gaan op onderzoek uit! We trappen af met de man van Valerie: Barend Westerveld.


Wie ben je, wat doe je?

Ik ben Barend en ik werk bij de Luchtmobiele Brigade als beeldmaker. Dat betekent dat ik door middel van foto of video laat zien wat de Luchtmobiele Brigade doet. Market Garden filmen was bijvoorbeeld de tofste opdracht die ik heb gedaan. Het was mijn eerste opdracht en direct zo’n groot project. De ene dag vloog ik mee met het vliegtuig om vanuit de lucht te filmen en de andere dag stond ik precies op de plek waar alle honderden parachutisten landden. Ik vind het fijn dat ik voor de Luchtmobiele Brigade kan werken, omdat ik zelf uit het werkveld kom. Nu sta ik alleen aan de zijlijn, maar weet ik precies wat er gebeurt. Ik kom nu op veel meer verschillende plekken en leg vast wat de militairen doen. Die variatie vind ik heel fijn.


Wat zijn je hobby’s?

Skateboarden, filmen, gamen, vissen. Vraagt aan Valerie: mis je er nog 1? 

Haha, hij vindt nogal veel leuk ;)


Hoe heb je Valerie leren kennen? Toen ik mijn eerste bruiloft filmde was Valerie daar aan het fotograferen. Daarna hielden we contact. In eerste instantie vooral over werk maar na een paar maanden werd het steeds leuker en leuker!

Samen aan het werk, toen we nog niet wisten dat we verliefd zouden worden ;)


Hoe is het om de ‘man’ van Valerie te zijn?

Ik vind het superleuk dat we veel raakvlakken hebben. We vinden allebei fotograferen en filmen leuk. Al wil ze het na werk niet altijd meer over werk hebben, haha. Soms moet ik d’r een beetje afremmen omdat ze nogal een drukke tante is.


Zien jullie elkaar veel?

In principe elke dag, want we wonen samen. Maar door ons werk is het niet zo dat we daardoor ook veel samen zijn. We proberen zeker twee avonden in de week samen iets te doen, al is het een filmpje kijken op de bank.


Wat weet niemand over Valerie?

Niemand weet wat voor invloed eten heeft op Valerie’s gemoedstoestand. Dat weet echt niemand. Als er niet genoeg eten in huis is, ren ik maar al te graag naar de supermarkt om iets te halen. Hangry!


Waar zou ze direct mee moeten stoppen?

Ieder moment van de dag (en nacht) alleen maar over werk nadenken.


Achter elke succesvolle vrouw, staat een sterke man, klopt dat?

Fysiek gezien? Dat klopt haha. Ik weet niet of ik een sterke man ben, maar ik denk wel dat mijn nuchterheid soms goed is voor Valerie. Soms vindt ze dat ik té nuchter ben, maar ik denk dat het wel goed is wanneer zij zich ergens weer te druk om maakt.


Wat zou je doen als je een dag in haar schoenen zou staan?

Ik zou me inschrijven voor een kookcursus, zodat ik enthousiast word van koken. Als Valerie dan de volgende dag weer in haar eigen schoenen staat heeft ze ineens zin om lekker te gaan koken!Ben jij ook trots op jouw man? Meld je aan voor 'De man van...' via info@spotonyouevents.com en wie weet staan jullie hier straks ook!

581 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page