top of page
Zoeken

De man van ... Rosanne

Bijgewerkt op: 15 okt. 2020Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw' luidt het Nederlandse gezegde. Maar zou dat andersom ook zo zijn? In deze serie gaan wij op zoek naar de antwoorden. Met vandaag de man van Spot-member Rosanne Navis: Mart Schutten!


Wie is Mart? En wat doet hij?

Ik ben Mart Schutten, 31 jaar en woonachtig in Aalten. Sinds november 2012 ben ik samen met Koen Garritsen eigenaar van BubbelBal.nl. Samen organiseren we verschillende activiteiten zoals bubbelbal, lasergamen, e-choppers en dartvoetbal voor leuke uitjes. Dagelijks rijd ik door heel Nederland én België om deze activiteiten te verzorgen. We begonnen ooit met z'n tweeën, maar inmiddels hebben we een heel team om ons heen gebouwd. Een leuke uit de hand gelopen hobby!


Hoe is het om de man van Rosanne te zijn? Samen met Roos is het nooit saai. We kunnen samen ontzettend lachen maar ook over serieuze zaken goed praten. Doordat we allebei ondernemers zijn, hebben we een druk maar supergezellig leven. Hopelijk gaat onze trouwerij - op 30 oktober - wel door zodat ik mij echt ‘de man van’ kan noemen.


Waar zou Rosanne direct mee moeten stoppen?

Vijf wekkers zetten! Ze is altijd wakker voor haar eerste wekker, maar wil geen risico lopen om zich te verslapen en daarom gaan er iedere ochtend zo'n vijf wekkers af. Het fijne is dat zij dan opstaat, de telefoon in bed laat liggen, waardoor ik al die wekkers kan uitdrukken.

Wat bewonder je aan Rosanne? Haar tomeloze inzet en passie voor haar werk. Ik ben ontzettend trots dat ze deze stap heeft durven te zetten en het heeft laten groeien tot waar haar bedrijf nu staat. Haar persoonlijkheid, energie en het vele lachen geven mij altijd een positief gevoel.

Achter elke succesvolle vrouw staat een sterke man: klopt dat?

Ja hoor! Doordat we allebei voor onszelf werken is het van belang elkaar een beetje te s turen. Ik kan dingen vrij goed relativeren en Roos zo nu en dan een bevestiging geven bij keuzes die gemaakt moeten worden. Als je in je eentje werkt is soms een mening van iemand die dicht bij je staat, fijn om te horen. Een stukje feedback.

Wat zou Mart doen als hij een dag in jouw schoenen zou staan? Achter de piano kruipen en ervaren hoe ‘makkelijk’ het is om piano te kunnen spelen.


Wil je ook meedoen aan deze fantastische rubriek? Stuur dan een mailtje naar info@spotonyouevents.com en wie weet pronk jij binnenkort met jouw vent in deze rubriek!


1.338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page