top of page
Zoeken

De man van ... Lynn


Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw' luidt het Nederlandse gezegde. Maar zou dat andersom ook zo zijn? Wij gaan op onderzoek uit! Vandaag met de man van onderneemster én Spot-member Lynn Geerdink: Coen.

 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Coen Limbeek, ik ben 28 jaar oud en kom net als Lynn oorspronkelijk uit Zeddam. Ik heb een studie gedaan in de richting detailhandel, maar kwam er al snel achter dat ik veel liever met mijn handen werk. Ik ben daarom bij Timmerfabriek Hendriksen gaan werken. In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met fitness.


Hoe heb je Lynn leren kennen?

Lynn en ik komen allebei uit Zeddam. We zaten bij elkaar op de basisschool, op voetbal en in dezelfde carnavalsgroep. Ondanks dat we elkaar al heel lang kennen, heb ik haar pas écht leren kennen via haar broertje waarmee ik goed bevriend ben. We gingen vaak samen naar festivals en daar is onze vriendschap uitgegroeid tot een relatie.

Hoe is het om de man van Lynn te zijn?

Super! Lynn staat altijd voor mij klaar. We vormen een goed team en vullen elkaar goed aan. Daarnaast hebben we ook heel veel plezier samen en lachen we veel.


Wat weet niemand over Lynn?

Dat ze in haar privéleven en dus bij ons thuis ontzettend chaotisch is. Soms kan ik letterlijk in huis achter haar aan lopen om al haar zooi op te ruimen. Gelukkig voor haar collega’s gaat dit op werk beter dan thuis.


Waar zou Lynn direct mee moeten stoppen?

Altijd maar bezig zijn met werk. Soms even lekker helemaal niks zou goed zijn voor haar (en mij).


Wat bewonder je aan Lynn?

Dat ze zo ontzettend veel passie heeft voor haar werk. Het maakt ook niet uit wat ze doet: ze gaat er altijd voor 100% voor.

Achter elke succesvolle vrouw staat een sterke man: klopt dat?

Fysiek? Daarom sta ik vijf dagen per week in de sportschool. Nee zonder gein, ik denk wel dat Lynn op mij kan rekenen en dat ze het fijn vindt om met mij te sparren. Ik sta vaak verder van de situatie af en kan haar daarom net even een andere kijk op dingen geven. Lynn neemt vaak haar werk mee naar huis en ik denk dat het ook helpt dat ik haar soms afrem.


Wat zou je doen als je een dag in haar schoenen zou staan?

Het lijkt mij heerlijk om zelf mijn werkdag te kunnen indelen. Lynn heeft op werkgebied altijd al veel meer vrijheid gehad. Stiekem ben ik wel nieuwsgierig hoe dat is.


Meer lezen? Lees ook de verhalen van deze mannen:


257 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page