top of page
Zoeken

De man van ... Eline


Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw' luidt het Nederlandse gezegde. Maar zou dat andersom ook zo zijn? Wij gaan op onderzoek uit! Vandaag met de man van Eline: Bas Roerdink.


Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Bas Roerdink en ik werk als hovenier. Na de middelbare school heb ik een jaar grafisch ontwerp gedaan omdat ik tekenen erg leuk vind, maar dat was toch niet helemaal mijn ding aangezien alles digitaal ging. Ik ben toch meer van de pen en papier. Inmiddels werk ik alweer elf jaar als hovenier. Wat ik zo leuk vind? Ik vind het fijn om buiten te werken, met mijn handen bezig te zijn en mensen blij te maken met een mooie tuin.


Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby's zijn voetballen, muziek maken en bier drinken met vrienden.


Hoe heb je Eline leren kennen? We kennen elkaar al vanaf de middelbare school, maar pas járen later toen ik - bij een oudejaarsfeestje van Jan ter Voert - voor de grap de rits van Eline's rok opendeed (die aan de achterkant van haar rok zat, dan vraag je erom), hadden we voor het eerst echt contact. Daar is het zaadje gepland en met de kermis - een klein jaar later - kon ik 'm oogsten ;)

Tijdens onze allereerste vakantie samen (bijna vijf jaar geleden inmiddels)


Hoe is het om de ‘man’ van Eline te zijn?

Heel leuk! Eline wil alleen nog wel eens tot 's avonds laat met werk bezig zijn waardoor ze vervolgens geen oog dicht doet. Ze mag wel wat vaker ontspannen. Het is ook goed om leuke dingen te blijven doen (en lekker te koken voor mij).


Waar mag Eline jou 's nachts voor wakker maken?

Nergens voor. Voor brand, anders niet.


Wat weet niemand over Eline?

Dat Eline altijd tegen onze hond praat alsof het een baby'tje is terwijl de hond er écht niets van verstaat.

Tijdens onze reis door Amerika, een jaar geleden.


Wat bewonder je aan Eline?

Ik bewonder haar doorzettingsvermogen, creativiteit en het feit dat ze veel aan anderen denkt zelfs als het ten koste gaat van haarzelf.


Waar zou ze direct mee moeten stoppen?

Kookboeken kopen omdat er al 100.000 in de kast staan met allemaal véél te gezonde recepten.


Achter elke succesvolle vrouw, staat een sterke man, klopt dat?

Zeker, omdat ik een héle sterke man ben, haha. En dingen goed kan relativeren. Vooral als Eline zich druk maakt over dingen waar ze zich niet druk over hoeft te maken.

Wat zou je doen als je een dag in haar schoenen zou staan?

Dan zou ik iedereen vragen wat ze van mij vinden omdat ik wel eens benieuwd ben hoe iedereen stiekem over mij denkt.


Ben jij ook trots op jouw man? Meld je aan voor 'De man van...' via info@spotonyouevents.com en wie weet staan jullie hier straks ook!

396 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page