top of page
Zoeken

8 x toffe cadeaus voor ondernemers


Sinterklaas is in het land en ook kerst laat niet lang meer op zich wachten. Wat betekent dat er cadeaus gescoord kunnen worden. Wil je jouw ondernemende vriendin eens flink in de watten leggen of jezelf trakteren op een tof cadeau? Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rij gezet!

 

Money, money, money

Wil je tijdens de feestdagen lekker ontspannen én iets leren over het beleggen van geld? Waag je dan eens aan het boek: blondjes beleggen beter. Een laagdrempelig boek waarin schrijfster Janneke Willemse je uitlegt hoe je in zeven eenvoudige stappen jouw geld kunt beleggen. Dus wil je naast een kerstcadeau ook een goed gevulde bankrekening, dan is dit zéker iets voor jou!

Relax, take it easy

Een massage onder werktijd? Met dit massagekussen kun je ongegeneerd genieten van een flinke portie ontspanning. Dit kussen heeft vier massageknoppen die door de ronddraaidende beweging je spieren ontspant en je bloedsomloop stimuleert. Hallo relaxte werkdag!


Voor de theeleuten

Op kantoor, onderweg of in de auto: een Dopper komt áltijd van pas. Naast het welbekende exemplaar heeft Dopper nu ook een thermo-variant gemaakt waarin je jouw koffie en thee úren warm kunt houden. Extra plus: ziet er nog leuk uit ook!

Kerst memory

De foto's van het über gezellige kerstdiner dezelfde avond nog afdrukken? Het kan als dit cadeau onder de boom pronkt. Met deze draadloze mini-printer kun je foto's gewoon vanuit je luie stoel afdrukken. Te gek aandenken aan die gezellige kerstavond.


Voeten heaven

Dit cadeau is een godsgeschenk na de feestdagen. Want je voeten kunnen na avonden in de keuken vást wel wat rust gebruiken. Dit voetenbad heeft een massagefunctie, een bubbel en allemaal high-tech snufjes om die voeten de welverdiende rust te geven. Het enige wat jij moet doen is op de bank ploffen en relaxen.

Ideeën-bijbel

Ken je dat: dat ideeën altijd oppoppen op momenten dat je er nét geen tijd voor hebt? Een Bullet Journal is dé perfecte oplossing. In deze bijbel kun je al je creatieve ideeën, hersenspinsels of to do’s kwijt. Stop ‘m in je tas, leg ‘m onder je kussen en je ideeën gaan nooit meer verloren.

Stralende snoet

Is je ondernemende vriendin na de decembermaand wel toe aan een beetje ontspanning? Trakteer haar dan op een Rose Quartz gezichtsroller. Deze tool is supergoed voor je huid, helpt bij een vermoeide uitstraling, maar ook bij stress, hoofdpijn en acne. Dus wil je er na de feestdagen weer fris en fruitig uitzien? Dan zeggen wij: iedereen klaar? Rollen maar!

Plannen voor pro's

Wil je vanaf 2021 wat meer structuur in je werk? Werp dan eens een blik op de Mascha Planner. Dit kleurrijke exemplaar is jaarloos. Wat betekent dat je de maanden, weken en dagen hélemaal zelf kunt invullen. Daarnaast beschikt de planner ook nog over handige vakjes voor je to-dolijsten, stickers en allemaal andere leuke extra’s. Perfecte start van 2021!


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page