top of page
ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek1_

ONS VERHAAL

Met knikkende knieën en het zweet in onze handen stonden we in september 2019 oog in oog met 21 verwachtingsvolle, vrouwelijke ondernemers. Het was tijd voor ons allereerste live-event. Eline trapte met een trillende stem af terwijl Valerie zich bloednerveus verstopte in de coulissen. Wát waren we nerveus!

 

Laten we zeggen dat het presenteren ons niet in het bloed zit. Sterker nog: wij zijn van die types die nog nét niet knock-out gaan als je ons voor een groep zet. En toch stonden we daar op die warme nazomerdag in september met het zweet in onze handen. Geheel vrijwillig. We hadden onze grootste angst in de ogen gekeken. Het was eng, maar tegelijkertijd gaf het zo’n enorme kick om onze eigen kennis en ervaring over te brengen op een groep ambitieuze vrouwen. Dát is waar ons vuurtje sneller van ging branden. En dat we daarmee maar €7,50 hadden verdiend, maakt ons op dat moment helemaal niets uit.

 

It’s time to put that SPOT ON YOU

 

We zijn allebei opgegroeid in de Achterhoek en de uitspraak ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ is er bij ons met de paplepel ingegoten. Ondanks dat de bescheidenheid in ons bloed zit, heeft het er ons nooit van weerhouden groots te dromen. Na jaren in loondienst besloten we allebei het roer om te gooien en ons hart te volgen. Eline als freelance journalist en Valerie als fotograaf. Het was dan ook geen toeval toen ons zakelijke pad een aantal jaren geleden kruiste. Er was meteen een klik. Na een aantal gesprekken met thee en taart ontdekten we dat we precies hetzelfde in het leven staan. We zijn creatief, ondernemend en dol op zelfontwikkeling. We deelden zelfs de frustratie dat we voor elke cursus, masterclass of event naar het westen moesten. Dat móest toch ook anders kunnen?

 

Na tientallen ritjes naar Amsterdam en Utrecht vonden wij het tijd voor verandering. Wij wilden ook wel eens op de fiets naar een event en ondernemers ontmoeten uit ons eigen gebied. Vol enthousiasme haalden we succesvolle sprekers vanuit de Randstad naar de Achterhoek en binnen no-time was ons allereerste live-event een feit. Naast de inspirerende masterclasses was het een dag speciaal voor vrouwelijke ondernemers die - net als wij - zichzelf willen ontwikkelen, dol zijn op creativiteit en bereid zijn om hun bescheidenheid te laten varen. 

 

Inmiddels organiseren we naast onze live events en netwerkborrels ook online cursussen, masterclasses, business brainstorms en 1-op-1-trajecten. Allemaal met als doel om vrouwelijke ondernemers in de Achterhoek te helpen groeien. We willen ze laten zien dat je best trots mag zijn op je Achterhoekse bescheidenheid, maar dat je ook écht wel dat podium mag pakken om die spot on you te zetten!

Wie zijn wij

ValerieVisschedijk - Spotonyou-team-7.jp
Eline Doldersum

Leeftijd: 29 jaar

Beroep: journalist

Guilty pleasure: verdwaald raken op social media waardoor ze zichzelf na uren betrapt in het fotoalbum van de zus van een collega van een verre vriendin. 

Fun facts:

  • gebruikt nog steeds haar vingers bij het optellen van een simpele som.

  • vond het zo spannend om zichzelf te filmen tijdens de online cursus, dat ze zichzelf onder tafel verstopte toen de buurman langs liep.

  • Maakte ooit een kleine typfout in een artikel over de anticonceptiepil waardoor de volgende titel viraal ging: ‘Kan het kwaad om lange tijd de pik te slikken?’

ValerieVisschedijk - Spotonyou-team-9_ed
Valerie Visschedijk

Leeftijd: 30 jaar

Beroep: Fotograaf


Guilty pleasure: een avondje onder een dekentje op de bank in 1x een hele bak Ben&Jerry's leeg eten. Zónder moeite!


Fun facts:

  • heeft al meerdere pogingen gedaan om elke ochtend te beginnen met yoga, maar de neerwaartse hond behoort nog steeds niet tot haar ochtendritueel.

  • kan naar de winkel gaan om yoghurt te halen, om vervolgens terug te komen met avondeten, chocola en nieuwe theetjes. Oftewel: alles behalve yoghurt.

  • is zo slecht met planten, dat zelfs haar cactussen het niet overleven.

 

bottom of page