membership

Voor vrouwelijke ondernemers in de Achterhoek

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Herken jij dit ook?

- Je geniet enorm van jouw leven als ondernemer, maar soms mis je wel iemand om mee te brainstormen. Iemand die net zo enthousiast is als jij en altijd vol zit met wilde plannen. 

 

- Of je hebt juist even géén idee hoe je iets moet aanpakken en bent benieuwd hoe andere ondernemers dit zouden doen.

 

- Je houdt ervan om te groeien met jouw business en bent non-stop op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie.

- Je wilt je bedrijf naar de next level tillen,

maar weet niet hoe. 

 

- Je wilt graag andere vrouwelijke ondernemers uit de regio ontmoeten.

- Naast al het leren, kennis uitwisselen en anderen leren kennen ben je ook op zoek naar véél gezelligheid!

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

SPOT ON YOUR BUSINESS

Heb jij dat ook dat wanneer je weer een nieuw, creatief idee hebt bedacht en het deelt met je familie, vriendinnen of geliefde en dat zij niet zo enthousiast reageren of het soms zelf afraden om het te doen? Of merk je dat je bepaalde struggles niet kunt delen omdat je je niet begrepen voelt? Heel herkenbaar! Hoe fijn zou het zijn als je dit soort gesprekken kunt voeren met mensen die jou precies begrijpen?

 

 Wij zijn zelf laaiend enthousiast over dit membership. Niet alleen omdat we het fantastisch vinden om jullie vaker te zien en naar jullie inspirerende verhalen te luisteren, maar ook omdat wij oprecht geloven in verbinding maken. Het zorgt ervoor dat je beter zichtbaar wordt, creëert kansen en levert je een te gekke groep aan collega's op. Want hoewel wij intens genieten van het ondernemerschap, is het soms ook best eenzaam. Dan is het zo fijn als je even je verhaal kwijt kunt bij iemand die weet hoe het is om te ondernemen, om samen te sparren of gewoon gezellig te borrelen (of een kop koffie te drinken).

 

Maar dat is nog niet alles! We willen nog véél meer leuks met jullie doen. Wat dacht je van een maandelijkse mastermind waarbij we naast bijkletsen en theeleuten ook samen brainstormen, doelen stellen en elkaar weer een stap verder helpen? Of een online masterclass waarbij we iedere kwartaal een te gekke spreker uitnodigen die ons meer leert over bijvoorbeeld onze (money)mindset, selfcare of doelen stellen? Een gezellige borrel op een te gekke locatie? Of samen met anderen elke dinsdag komen werken in onze hippe en inspirerende ruimte?

We gaan dit ALLEMAAL doen en het leukste is: jij kunt meedoen!

Wat levert een membership jou op?

 • Veel nieuwe kennis door de maandelijkse 
  masterclasses te volgen van de beste sprekers van Nederland!
   

 • Een gave Spot on you-locatie waar je elke week samen met andere ondernemers kunt komen werken
   

 • Een netwerk met allemaal creatieve, leuke en inspirerende vrouwen in de Achterhoek
   

 • Een (online) community waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

 • Heel veel nieuwe ideeën, kennis en inspiratie
   

 • Een stok achter de deur om maandelijks stil te staan bij wat je hebt bereikt én nog wilt bereiken (en het ook daadwerkelijk doen)

 • Groei van je bedrijf én van jou als ondernemer
   

 • Twee dolenthousiaste cheerleaders die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten

 • Héél veel gezelligheid!

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Tipsandteas

De sprekers van kwartaal 2:

IMG_8667 kopie.jpeg

Merel van Vugt

Merel van Vught is moeder van twee kinderen, ondernemer en coach. Met haar bedrijf Meerlol helpt ze vrouwelijke ondernemers naar meer plezier en flow in hun bedrijf door het versterken van hun mindset. Dát is precies waar ze het tijdens deze uur durende masterclass over zal hebben. Misschien herken je dat wel dat je een waanzinnig goed idee hebt, maar het meteen weer van tafel veegt omdat je niet durft, geen geld hebt of bang bent dat je het niet kunt. Merel vertelt je hoe je deze beperkende overtuigingen herkent én ombuigt. Maar ze brengt je ook even terug naar jouw missie als ondernemer en leert je vanuit daar keuzes maken. Waardoor je dichtbij jezelf blijft, maar ook al je concurrentie van tafel veegt. Kortom: een méga inspirerende masterclass exclusief voor onze members. 

De online masterclass van Merel vindt plaats op 20 april van 20.00 tot 21.00 uur.

dsc7697-799x600.jpg

Wendy

Oude Veldhuis

Wendy Oude Veldhuis is marketingstrateeg en beïnvloedingspsycholoog. Met haar bedrijf Bureau Snugger helpt ze ondernemers met het opzetten en verbeteren van hun marketing. In een uur durende masterclass onthult Wendy dé beinvloedingstechnieken die op iedere website werken. Hoe overtuig je de websitebezoeker en hoe zorg je dat ze overgaan op aankoop? Met deze marketingpsychologie kun je als ondernemer écht het verschil maken, want wist je dat we maar liefst 95% van de keuzes onbewust maken? Een masterclass, exclusief voor onze members, die je gegarandeerd iets gaat opleveren!

De online masterclass van Wendy vindt plaats op 25 mei van 20.00 tot 21.00 uur.

MASTERMIND

De mastermind is by far ons meest waardevolle onderdeel van het membership. Iedere maand samenkomen met een groep vrouwelijke ondernemers, in jouw eigen groep brainstormen, strubbelingen delen, problemen oplossen en succes vieren. Wij hebben het afgelopen half jaar gezien dat het gegarandeerd zorgt voor het sneller behalen van je doelen. De mastermind zorgt ervoor dat je even een moment niet IN, maar AAN je bedrijf werkt. Het is dé stok achter de deur om stil te staan bij waar je nu staat en waar je van droomt. Samen zorgen we dat deze dromen werkelijkheid worden. Véél sneller dan je denkt!

Mastermindsessie 1: 6 april 19:00-21:00

Mastermindsessie 2: 11 mei 19:00-21:00

Mastermindsessie 3: 8 juni 19:00-21:00

Together we can do great things

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Tipsandteas

Tips&Tea's

Neem thee, allemaal lekkere dingen en voeg daar een dosis gezelligheid aan toe en je hebt onze nieuwe ... tips&tea's. Een dag waarmee we het kwartaal in gezelligheid afsluiten. We gooien 's ochtends de deuren van onze Spot-locatie open zodat je eerst met alle members kunt werken, tips uitwisselt of ervaringen met elkaar deelt. De dag sluiten we af met een compleet verzorgde high tea. 

 

 

Op 15 juni van 13:00 - 17:00 uur.

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Tipsandteas
ValerieVisschedijk-Spotonyou-Tipsandteas

Professionele fotoshoot

Jezelf laten zien online. Je kunt er bijna niet meer omheen. Mensen zijn benieuwd wie dat leuke bedrijf heeft opgezet, ze zijn nieuwsgierig naar het gezicht achter die leuke Instagramposts oftewel ze willen heel graag weten wie JIJ bent!

Daarom staat er dit kwartaal ook weer een fotoshoot op de planning. Waar we het vorige kwartaal fotografeerden in onze fotostudio, gaan we dit keer lekker naar buiten. Op een prachtige buitenlocatie zal Valerie een half uur lang de mooiste foto's schieten voor jouw website of social media. Na die tijd ontvang je de 5 tofste foto's, maar kun je er ook nog een aantal bijbestellen! 

Op zaterdag 29 mei 

Membership

Of je nou voldoende hebt aan alleen de maandelijkse mastermindsessies of ook nog wilt borrelen, brainstormen en een plek zoekt waar je gezellig met anderen kunt werken. Het kan allemaal met onze pakketten. We hebben er drie gecreëerd, zodat er altijd wel iets tussenzit wat bij jou past!

Kies jouw pakket!

ValerieVisschedijk%20-%20Spotonyou-30_ed
MASTERMINDS

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur op onze Spot-locatie met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan.

t.w.v. €109,00

- Vét gezellige tips&tea's op onze spot-locatie waarmee we samen het kwartaal afsluiten 

t.w.v. €34,95

 

- Toegang tot onze Spot-WhatsApp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen
 

Totale waarde: €143,95

Je betaalt: €126 (3x€42)
Je bespaart: €17,95

€42 per maand
ValerieVisschedijk - Spotonyou - 1311-10
REGULAR

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur op onze Spot-locatie met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan.

t.w.v. €109,00

- Exclusieve toegang tot de masterclass van Merel van Vught  t.w.v. €49,95

- Exclusieve toegang tot de masterclass van Wendy Oude Veldhuis t.w.v. €49,95

- Een fotoshoot op een prachtige buitenlocatie inclusief 5 foto's om te gebruiken voor jouw website en/of social media
t.w.v. €135,00

-  Vét gezellige tips&tea's op onze spot-locatie waarmee we samen het kwartaal afsluiten 

t.w.v. €34,95

- Toegang tot onze Spot-WhatsAppp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

Totale waarde: €378,85

Je betaalt: €267 (3x€89)
Je bespaart: €111,85

€89 per maand
ValerieVisschedijk - Spotonyou-15.jpg
VIP

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur op onze Spot-locatie met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan. 

t.w.v. €109,00

- Exclusieve toegang tot de masterclass van Merel van Vught

t.w.v. €49,95

- Exclusieve toegang tot de masterclass van Wendy Oude Veldhuis t.w.v. €49,95

- Elke dinsdag mag je komen werken in onze inspirerende Spot-locatie samen met andere vrouwelijke ondernemers

t.w.v. €150

- Een fotoshoot op een prachtige buitenlocatie, inclusief 5 foto's om te gebruiken voor jouw website en/of social media

t.w.v. €135,00

- Vét gezellige tips&tea's op onze spot-locatie waarmee we samen het kwartaal afsluiten 

t.w.v. €34,95

- Toegang tot onze Spot-Whatsapp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

Totale waarde: €528,85

Je betaalt: €375 (3x€125)

Je bespaart: €153,85

€125 per maand
MEEST GEKOZEN!

Dit zeggen onze members:

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek42

Hoe werkt het?

Dat gaan we jou nu vertellen! Eigenlijk is het heel simpel. Je kiest een pakket uit dat bij jou past, goed voelt of waar je bijna een dansje van op de tafel maakt. Dit membership sluit je af voor minimaal drie maanden. Maandelijks schrijven we het bedrag af van je rekening en in ruil daarvoor mag jij je member noemen van Spot on you.

In de eerste week van het kwartaal ontvang je een mail van ons met alle informatie die je nodig hebt!

Wanneer je je hebt aangemeld zullen we jouw lidmaatschap elk kwartaal met liefde verlengen. Wil je dit niet? Geen probleem! Stuur ons dan voor het einde van het kwartaal een mail met jouw opzegging.

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Valentijn23
ValerieVisschedijk - Spotonyou - 2011-13

Over spot on you

Wat doe je als je altijd naar het westen van het land moet voor een inspirerende workshop, masterclass of toffe netwerkborrel? Dan haal je het naar de Achterhoek! Dat is precies hoe Spot on you in 2019 begon. Met deze business hopen Achterhoekers Valerie en Eline vrouwelijke ondernemers te inspireren, samen te brengen en te helpen groeien met hun bedrijf. Dit doen ze aan de hand van netwerkborrels, live-events, online masterclasses, cursussen en een membership. Waarom? Omdat ze vinden dat wij Achterhoekers best trots mogen zijn op onze bescheidenheid, maar we ook het podium mogen pakken om onszelf te laten zien!

Nog vragen?

Ben je enthousiast, maar twijfel je of dit membership iets voor jou is? Geen probleem! We weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om te investeren in jezelf en je bedrijf. Stuur ons even een berichtje, dan kletsen we eerst nog even gezellig en kijken we samen of dit membership iets voor jou is!