top of page

spot on your business

Leer elkaar kennen, 
leer van elkaar,

leer en groei.

Een membership voor vrouwelijke ondernemers in de Achterhoek

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel2.jpg

Herken jij dit ook?

- Je bent eigen baas, heerlijk! Maar soms mis je het wel om eens met iemand te brainstormen. Iemand die net zo enthousiast is als jij. Je merkt dat je partner of ouders je al snel afremmen, omdat ze het wel erg spannend vinden wat jij allemaal weer bedacht hebt.

 

- Of je hebt juist even géén idee hoe je iets moet aanpakken en bent benieuwd hoe andere ondernemers het zouden doen.

 

- Je houdt ervan om te groeien met jouw business en bent non-stop op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie.

 

- Je wilt graag andere vrouwelijke ondernemers uit de regio ontmoeten.

- Naast al het leren, kennis uitwisselen en anderen leren kennen ben je ook op zoek naar véél gezelligheid!

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel3.jpg

Spot on your business

Heb jij dat ook dat wanneer je weer een nieuw, creatief idee hebt bedacht en het deelt met je familie, vriendinnen of geliefde en dat zij niet zo enthousiast reageren of het soms zelf afraden om het te doen? Of merk je dat je bepaalde struggles niet kunt delen omdat je je niet begrepen voelt? Heel herkenbaar! Hoe fijn zou het zijn als je dit soort gesprekken kunt voeren met mensen die jou precies begrijpen?

 

 Wij zijn zelf laaiend enthousiast over dit membership. Niet alleen omdat we het fantastisch vinden om jullie vaker te zien en naar jullie inspirerende verhalen te luisteren, maar ook omdat wij oprecht geloven in verbinding maken. Het zorgt ervoor dat je beter zichtbaar wordt, creëert kansen en levert je een te gekke groep aan collega's op. Want hoewel wij intens genieten van het ondernemerschap, is het soms ook best eenzaam. Soms is het zo fijn als je even je verhaal kwijt kunt bij iemand die weet hoe het is om te ondernemen, om samen te sparren of gewoon gezellig te borrelen (of een kop koffie te drinken).

 

Maar dat is nog niet alles! We willen nog véél meer leuks met jullie doen. Wat dacht je van een maandelijkse mastermind waarbij we naast bijkletsen en theeleuten ook samen brainstormen, doelen stellen en elkaar weer een stap verder helpen? Of een online masterclass waarbij we iedere maand een te gekke spreker uitnodigen die ons meer leert over bijvoorbeeld onze (money)mindset, selfcare of doelen stellen? Een gezellige borrel op een te gekke locatie? Of samen met anderen elke dinsdag komen werken in onze hippe en inspirerende ruimte?

We gaan dit ALLEMAAL doen en het leukste is: jij kunt meedoen!

Wat levert een membership mij op?

 • Veel nieuwe kennis door de maandelijkse 
  masterclasses te volgen van de beste sprekers van Nederland!
   

 • Een gave Spot on you-locatie waar je elke week samen met andere ondernemers kunt komen werken
   

 • Een netwerk met allemaal creatieve, leuke en inspirerende vrouwen in de Achterhoek
   

 • Een (online) community waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

 • Heel veel nieuwe ideeën, kennis en inspiratie
   

 • Een stok achter de deur om maandelijks stil te staan bij wat je hebt bereikt én nog wilt bereiken (en het ook daadwerkelijk doen)

 • Groei van je bedrijf én van jou als ondernemer
   

 • Twee dolenthousiaste cheerleaders die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten

 • Héél veel gezelligheid!

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Zandvoort16

De sprekers van dit kwartaal:

CharlotteLabee.png

Charlotte Labee

Charlotte Labee is expert op het gebied van de werking van ons brein. Ze schreef het boek Brainbalance en sinds kort ligt ook haar nieuwe boek Brainfood in de winkels. Haar missie? Zoveel mogelijk mensen aan een gezond brein helpen. In de online masterclass zal ze niet alleen vertellen hoe ons brein werkt, maar ook wat het effect is van onze voeding op ons brein, hoe we stress kunnen verminderen en hoe je een gezonde mindset kunt creëren zodat niet alleen je brein happy is maar je ook lekker in je vel zit én echt gelukkig bent. 

WhatsApp%2520Image%25202020-09-11%2520at

Sharona Bolander

Waanzinnig trots zijn wij op deze spreker. Een aantal van jullie kennen haar misschien al, maar Sharona was drie maanden lang onze coach. Zij was dé vrouw die ervoor heeft gezorgd dat Spot on you in een groeispurt terechtkwam. We zijn dan ook heel blij dat ze nu ook jullie iets kan vertellen! Als online marketing en business coach helpt Sharona zelfstandig ondernemers met om vanuit purpose en flow te ondernemen. En daarmee meer winst en impact te maken. Tijdens de online masterclass vertelt ze jou hoe je op een authentieke manier meer aandacht trekt van je ideale klant en op die manier ook meer omzet kunt generen uit je online kanalen. 

Handcoach.png

Melissa Kamstra

Melissa is handcoach en expert op het gebied van spiritualiteit. Zweverig? Zij vindt van niet! Deze enthousiasteling vertaalt oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch met lekker veel diepgang en toepasbaar voor iedereen. In haar online masterclass vertelt ze over spiritualiteit in je business, maar ook over het effect van numerologie. 

PHOTO-2020-09-13-14-21-44.jpg

Aico Bosman

Aico is gezondheidstrainer en weet alles van het menselijk lichaam. Deze sportieveling gelooft niet in protocollen en standaard trainingsschema's, maar is ervan overtuigd dat iedereen een unieke aanpak nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken. Hij focust hierbij op slaap, ademhaling, stress, het immuunsysteem, beweging en voeding. Tijdens de online masterclass vertelt Aico je waarom een goede nachtrust van groot belang is en hoe je die kunt bevorderen, waarom de meeste mensen verkeerd ademen en wat de impact hiervan is op je lijf maar ook hoe we ons stressniveau (als ondernemers) zo laag mogelijk kunnen houden!

Together we can do great things

ValerieVisschedijk - Spotonyou-16.jpg
ValerieVisschedijk - Spotonyou-18.jpg

VISIONBOARDDAY
(T.W.V. €49)

Een visionboard, wat is dat eigenlijk? Een visionboard is een collage aan foto's, plaatjes en teksten die één ding met elkaar gemeen hebben: ze symboliseren jouw persoonlijk wensen, dromen en doelen. 

Door het visueel te maken worden jouw doelen concreet. Je hangt jouw visionboard op een plek waar je er dagelijks naar kunt kijken, zodat je ook onbewust elke dag bezig bent met het behalen van jouw doelen!

Op 28 november organiseren wij deze dag voor jullie. Van 13:00-17:00 uur dromen, kletsen, knippen en plakken we om de mooiste visionboards in elkaar te knutselen.

Wij zorgen voor koffie, thee en álles wat je nodig hebt!

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel57.jp

KWARTAAL BORREL
(t.w.v. €32,50)

Een kerst- of vakantieborrel, die hebben wij de afgelopen jaren gemist! Dat is precies de reden waarom wij onze Spot-borrel organiseren! Zodat wij - en JIJ - kunt connecten met andere vrouwelijke ondernemers in de Achterhoek. Geen netwerkborrel zoals je die wellicht kent met een standaard voorstelrondje en ongemakkelijk geschuif door de menigte. Maar een creatieve borrel waar je bij wilt zijn!  

Dit kwartaal een bijzondere kerstborrel met leuke verrassingen!

Op 18 december van 15:30 - 18:30 uur.

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel2.jpg
Mastermindsessie-Spotonyou2.HEIC
Mastermindsessie-Spotonyou_edited.jpg

MASTERMIND

Een mastermind is een groepje van 3 of 4 ondernemers die regelmatig bij elkaar komen om te brainstormen, kennis uit te wisselen en elkaar te helpen groeien. 

Elke bijeenkomst bespreek je of jouw doelen zijn behaald, deel je successen met elkaar en vertel je waar je tegenaan loopt. 

Wij merken dat het voor ondernemers niet alleen heel waardevol is om met gelijkgestemden te sparren, maar dat het ook een stok achter de deur is.

Spot on your business

Of je nou voldoende hebt aan alleen een online community met inspirerende masterclasses of ook nog wilt borrelen, brainstormen en een plek zoekt waar je gezellig met anderen kunt werken. Het kan allemaal met onze pakketten. We hebben er drie gecreëerd, zodat er altijd wel iets tussenzit wat bij jou past!

Kies jouw pakket!

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Flatlays3.j

Online

 • 1 x online masterclass van brain balance expert Charlotte Labee 

 • 1 x een online masterclass van business coach Sharona Bolander 

 • 1 x online masterclass van handcoach Melissa Kamstra

 • Online community gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

 • BONUS: extra online masterclass van gezondheidstrainer Aico Bosman 

€35,00
(excl btw) per maand

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel46_ed

Regular

 • Maandelijkse mastermindsessie (2 uur) op locatie met thee, chocola en vrouwelijke ondernemers

 • 1 x een te gekke Spot on you kerstborrel op 18 december bij de DRU in Ulft (t.w.v. €32,50) met allemaal toffe verrassingen

 • 1 x online masterclass van brain balance expert Charlotte Labee 

 • 1 x een online masterclass van business coach Sharona Bolander 

 • 1 x online masterclass van handcoach Melissa Kamstra

 • Online community gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

 • BONUS: extra online masterclass van gezondheidstrainer Aico Bosman 

 • BONUS 2: vision board day op 28 november op locatie waarbij je jouw plannen, dromen en doelen voor 2021 kunt vormgeven!

€89 (excl btw) per maand
EARLYBIRDPRIJS
€69,00

(excl btw) per maand

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek43

VIP

 • Elke dinsdag mag je komen werken op onze inspirerende Spot on you locatie

 • Maandelijkse mastermindsessie op locatie (2 uur) met thee, chocola en vrouwelijke ondernemers

 • 1 x een te gekke Spot on you kerstborrel op 18 december bij de DRU in Ulft (t.w.v. €32,50) met allemaal toffe verrassingen

 • 1 x online masterclass van brain balance expert Charlotte Labee 

 • 1 x een online masterclass van business coach Sharona Bolander 

 • 1 x online masterclass van handcoach Melissa Kamstra

 • Online community gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

 • BONUS: extra online masterclass van gezondheidstrainer Aico 

 • BONUS 2: vision board day op 28 november op locatie waarbij je jouw plannen, dromen en doelen voor 2021 kunt vormgeven!

€125 (excl btw) per maand

EARLYBIRDPRIJS
€89,00

(excl btw) per maand

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel4.jpg

Hoe werkt het?

Dat gaan we jou nu vertellen! Eigenlijk is het heel simpel. Je kiest een pakket uit dat bij jou past, goed voelt of waar je bijna een dansje van op de tafel maakt. Dit membership sluit je af voor minimaal drie maanden. Maandelijks schrijven we het bedrag af van je rekening en in ruil daarvoor mag jij je member noemen van Spot on your business.

In de eerste week van het kwartaal ontvang je een mail van ons met alle informatie die je nodig hebt!

Wanneer je je hebt aangemeld zullen we jouw lidmaatschap elk kwartaal met liefde verlengen. Wil je dit niet? Geen probleem! Stuur ons dan voor het einde van het kwartaal een mail met jouw opzegging.

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek44
ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

Over spot on you

Wat doe je als je altijd naar het westen van het land moet voor een inspirerende workshop, masterclass of toffe netwerkborrel? Dan haal je het naar de Achterhoek! Dat is precies hoe Spot on you een jaar geleden begon. Met deze business hopen Achterhoekers Valerie en Eline vrouwelijke ondernemers te inspireren, samen te brengen en te helpen groeien met hun bedrijf. Dit doen ze aan de hand van netwerkborrels, live-events, online masterclasses, cursussen en een membership. Waarom? Omdat ze vinden dat wij Achterhoekers best trots mogen zijn op onze bescheidenheid, maar we ook het podium mogen pakken om onszelf te laten zien!

Eerst nog even bellen?

Ben je enthousiast, maar twijfel je of dit membership iets voor jou is? Geen probleem! We weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om te investeren in jezelf en je bedrijf. Stuur ons even een berichtje, dan kletsen we eerst nog even gezellig en kijken we samen of dit membership iets voor jou is! 

bottom of page