ValerieVisschedijk - Spotonyou - 2011-2.jpg

MEMBERSHIP

scroll

Vrouwelijke ondernemers die willen groeien als persoon én met hun business.

 

Doelen worden gesteld (en behaald!), problemen worden op tafel gelegd en successen samen gevierd. Een stok achter de deur om áán jouw bedrijf te werken, een netwerk die er altijd voor je is, dames die jou écht begrijpen. Wij zijn jouw steun, luisterende oor,

kritische coach en brengen jou in verbinding met gelijkgestemden. 

oktober, november, december

IS DIT IETS VOOR JOU?

Je houdt van het ondernemersleven, maar mist soms wel iemand om mee te kunnen brainstormen

Je zou soms willen dat je jouw prangende vraag kunt stellen aan anderen die óók ondernemen 

Je merkt dat jouw omgeving je onbewust remt in jouw groei. Je wilt meer, groter, en vooral: groeien!

Je houdt ervan om kritisch naar jezelf te kijken, waar kun jij jezelf nog ontwikkelen?

Je houdt van leren, nieuwe inzichten en bent toe aan een volgende stap met jouw bedrijf

Jouw bedrijf staat, het loopt, maar je vraagt je af of er nog meer uit te halen valt

Je bent toe aan twee kritische coaches die jouw doelen onder de loep nemen om ze uitdagend, haalbaar en meetbaar te maken

Je bent dol op het ontmoeten van andere ondernemers, omdat je weet dat je veel van hen kunt leren

Wat zou er met je gebeuren als jij je verbindt met andere ondernemers die hun ideeën, ondernemerslessen en kritische vragen met jou delen?

IMG_8230.heic

Verbinden

Verbinding; het is ons key woord. Zonder verbinding met andere gelijkgestemden kun je je zó onbegrepen en alleen voelen. Je zult alleen het wiel moeten uitvinden, nieuwe ideeën die je deelt met jouw omgeving worden waarschijnlijk zo van tafel geveegd (want veel te spannend voor niet-ondernemers) en hiermee houd jij jezelf klein.

Wat denk je dat er zou gebeuren als jij je omringt met vrouwen die ook zulke geweldige ideeën hebben, die wél gewaagde stappen durven zetten, die jou meenemen in hun ondernemerslessen? Juist: je groeit in een razendtempo!

IMG_8202.heic

Masterminds

Elke maand komen we samen en ga je in jouw groep masterminden.

De mastermind is by far ons meest waardevolle onderdeel van het membership.

Wat is een Mastermind? Iedere maand samenkomen met een groep vrouwelijke ondernemers, in jouw eigen groep brainstormen, strubbelingen delen, problemen oplossen en succes vieren. Wij kunnen je garanderen dat het zorgt voor het sneller behalen van je doelen. De mastermind zorgt ervoor dat je even een moment niet IN, maar AAN je bedrijf werkt.

 

Het is dé stok achter de deur om stil te staan bij waar je nu staat en waar je van droomt. Samen zorgen we dat deze dromen werkelijkheid worden. Véél sneller dan je denkt!

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Tipsandteas4.jpg

Professionele fotoshoot

Jezelf laten zien online. Je kunt er bijna niet meer omheen. Mensen zijn benieuwd wie dat leuke bedrijf heeft opgezet, ze zijn nieuwsgierig naar het gezicht achter die leuke Instagramposts oftewel ze willen heel graag weten wie JIJ bent!

Daarom staat er dit kwartaal ook weer een fotoshoot op de planning.

Valerie heeft al meer dan tien jaar ervaring, maar is sinds dit jaar gestopt met haar fotografiebedrijf. Exclusief voor onze Spot-members duikt zij nog een keer achter de camera!

Deze keer geheel in kerstthema: wil jij je laten vastleggen tussen rijen kerstbomen in de natuur, of ga jij juist voor de versierde boom in onze Spot locatie?

 

Na die tijd ontvang je de 5 tofste foto's, maar je kunt er nog veel meer bijbestellen!

ValerieVisschedijk%20-%20Spotonyou%20-%20Valentijn32_edited.jpg

Contact & Coaching

Coaching: Uniek aan dit kwartaal zijn de online coachingsessies. Halverwege de eerste maand checken wij online bij je in voor een persoonlijke Zoomsessie. Waar sta je? Hoe gaat het met je doelen? Waar kunnen wij je bij helpen? Het extra duwtje in de rug om je net die ene stap te laten zetten!

Contact: Ook al zien we elkaar iedere maand, waarschijnlijk krijg jij net die ene dringende vraag op een moment dat we níet samen zijn. Daarom hebben wij een groepsapp aangemaakt waarin je al-tijd jouw vraag kunt stellen aan iedereen.

Ook tips, successen of leuke ondernemers-weetjes worden er vol enthousiasme in gedeeld!

91083a6cacc01488ab5d06e4db88927e.jpg

Kerstdiner

Naast alle zakelijke activiteiten, is er ook tijd voor fun! Hijs jezelf in je chiqueste kerstoutfit en ontmoet elkaar aan een lang gedekte kersttafel.

Lekker eten, elkaar op een andere manier leren kennen zorgt gegarandeerd voor andere gesprekken en inzichten!

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel4.jpg

Borrelen

De Spot-borrel, het is een enorme hit geworden in de Achterhoek. Binnen no-time uitverkocht en maanden later wordt er nog over nagekletst.

Je netwerk vergroten, andere ondernemers leren kennen, of die ene ondernemer die je op de eerste borrel hebt ontmoet weer eens spreken. Het kan op onze kerstborrel en als member ben jij er gegarandeerd bij!

"Ik ben al een jaar member en ik had nooit gedacht dat ik die investering 4 keer (!) terug zou verdienen!"

Lisa

@Knapperdesign

VIP MEMBER

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan

t.w.v. €109,00

- Mega waardevolle kick-off op onze spot-locatie om alle ondernemers te leren kennen en persoonlijke doelen te stellen

t.w.v. €34,95 

- Een mooi verzorgde en gezellige kerstborrel 

t.w.v. €75,-

- Een fotoshoot in kerstthema op een prachtige buitenlocatie, of in de Spot locatie. Inclusief 5 foto's om te gebruiken voor jouw website en/of social media

t.w.v. €135,00

- Een keer per maand de Zenlocatie tot je beschikking om te kunnen werken of te gebruiken voor fotoshoots

t.w.v. €199,00

- Toegang tot onze Spot-Whatsapp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

Totale waarde: €1.168,95

Je betaalt: €507 (3x€169)

Je bespaart: €661,95!

Zenlocatie.JPG

Je betaalt €169 ex btw per maand

FullSizeRender_edited.jpg

REGULAR MEMBER

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan.

t.w.v. €109,00

- Mega waardevolle kick-off op onze spot-locatie om alle ondernemers te leren kennen en persoonlijke doelen te stellen

t.w.v. €34,95 

- Een mooi verzorgde en gezellige kerstborrel

t.w.v. €75,-

- Een fotoshoot in kerstthema op een prachtige buitenlocatie, of in de Spot locatie. Inclusief 5 foto's om te gebruiken voor jouw website en/of social media

t.w.v. €135,00

- Toegang tot onze Spot-WhatsAppp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

Totale waarde: €571,95

Je betaalt: €375 (3x€125)
Je bespaart: €196,95!

 

Je betaalt €125 ex btw per maand

Meest gekozen!

IMG_7217.heic

MASTERMIND MEMBER

- Maandelijkse mastermindsessie van 2 uur met andere vrouwelijke ondernemers waarbij je gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe doelen, tips en een hoge dosis inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan

t.w.v. €109,00

- Mega waardevolle kick-off op onze spot-locatie om alle ondernemers te leren kennen en persoonlijke doelen te stellen

t.w.v. €34,95 

- Toegang tot onze Spot-Whatsapp-groep gevuld met Achterhoekse ondernemers waarmee je al je vragen, problemen en successen kunt delen

Totale waarde: €361,95

Je betaalt: €195 (3x€65)
Je bespaart: €166,95!

Je betaalt €65 ex btw per maand

Meest gestelde vragen

Wat is een Mastermind?

Bijna iedere succesvolle ondernemer heeft een mastermindgroep. Een mastermind is een groep ondernemers bij elkaar die kennis en ervaring delen, met als doel elkaar te helpen groeien. We hebben inmiddels gemerkt dat het ontzettend waardevol is om met een groep gelijkgestemde vrouwen te praten over de dingen waar je tegenaan loopt, elkaar te motiveren en successen te vieren die je hebt behaald. Zoals een van de vrouwen zo mooi zei: "Het is een stok achter de deur om iedere maand bij mijn bedrijf stil te staan."

Ik woon niet in de Achterhoek, kan ik toch meedoen?

Wij focussen op de Achterhoek omdat we voorheen zelf áltijd naar het westen van het land moesten voor een inspirerende spreker of masterclass. We wilden het dolgraag iets dichterbij huis hebben en daarom halen we nu al die inspirerende sessies naar de Achterhoek. Alle mastermindsessies worden gehouden in Doetinchem, maar dat betekent echter niet dat je niet welkom bent als je niet uit de Achterhoek komt. Sterker nog: join the club!

Ik ben (nog)geen ondernemer, is dit iets voor mij?

Het membership is wel gericht op ondernemers die al een bedrijf hebben, dus de vrouwen die 'ooit voor zichzelf willen beginnen' mogen eerst daadwerkelijk die stap zetten om zich aan te kunnen sluiten.

Hoelang duurt het membership?

Om er het meeste uit te halen voor jezelf, duurt een membership drie maanden. Na die drie maanden kun je het membership opzeggen.

Betaal ik het membership per maand of per kwartaal?

De eerste aankoop doe je via deze pagina en zul je via onze webshop betalen. De twee volgende maanden zul je een factuur van ons ontvangen.

ValerieVisschedijk - Spotonyou - 2011-13_edited.jpg

WIE ZIJN
VALERIE & ELINE?

Jaren geleden klopte journalist Eline op de studiodeur van Valerie voor een interview over haar fotografiebedrijf. Het was een interview waarbij we direct merkten dat we hetzelfde in het leven staan. We werkten allebei als ZZPer, houden van het ondernemerschap, hebben binnen no-time 75839 creatieve ideeën, zijn dol op zelfontwikkeling en groei. Niet veel later, in september 2019 organiseerden we uit enthousiasme ons eerste evenement om andere vrouwelijke ondernemers te verbinden, te laten groeien en zichzelf op een podium te zetten. Want als wij afgelopen jaren iets geleerd hebben, is het dat die Achterhoekse vrouwelijke ondernemers érg bescheiden zijn:

tijd voor verandering. We willen hen allemaal laten shinen!

Met onze nieuwsgierigheid, doortastendheid en kritische vragen komen wij snel tot de kern van de ondernemers, zetten hen aan het denken of geven direct verschillende creatieve oplossingen. 

We worden er blij van om anderen in hun kracht te zien staan, dus wees niet verrast als je ons van oor tot oor ziet stralen!

DATA

zaterdag 2 oktober - Kick-off + Mastermind 1 

woensdag 20 oktober - coachsessies online (alleen regular + vipmembers)

vrijdag 5 november - Mastermind 2

woensdag 1 december - Mastermind 3

zaterdag 11 december - Kerstshoot (alleen regular + vipmembers)

vrijdag 17 december - Kerstdiner en borrel (alleen regular + vipmembers)

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Valentijn23.jpg

CONTACT

Heb je andere vragen of ben jij benieuwd of het membership iets voor je is? Stuur ons dan een mailtje naar:


info@spotonyouevents.com

Bezoekadres:

Spinbaan 7

Doetinchem

Postadres:

Terborgseweg 20

Doetinchem