spot Locatie

Onze Spot-locaties zijn een feit! Twee locaties die totaal verschillend zijn. Een grote locatie met twee tafels, perfect voor de grotere fotoshoots, workshops of vergaderingen, en een intieme ruimte ideaal voor newbornshoots of brandingshoots.

Deze heerlijk inspirerende locaties bevinden zich op loopafstand van het centrum en het station van Doetinchem.

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui
ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

binnenlocaties DOETINCHEM

Een binnenlocatie in Doetinchem om te kunnen gebruiken tijdens een fotoshoot wanneer het slecht weer is. Wij (of ja, Valerie vooral) waren er zo vaak naar op zoek. Een lichte ruimte, met veel daglicht. Het was lastig te vinden, dus hebben we er nu zelf twee gecreëerd! Met een fotografenoog bekeken en ingericht. Ruimtes met veel hoekjes, maar ook met een fotostudio inclusief alle apparatuur. 

WORKSHOP
RUIMTE

Ben je op zoek naar een toffe ruimte voor jouw workshop, training of cursus? Een ruimte waarin je geïnspireerd raakt? Eentje waar je actief kunt werken, maar tussendoor ook lekker kunt relaxen? Haal dan je creatieve hart op in onze nieuwe workshopruimte!

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui
ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

coronaproof vergaderlocatie

Vergaderen op een hippe plek in het hart van Doetinchem of een meeting organiseren met klanten op een locatie die geheel coronaproof is? Je bent van harte welkom op onze nieuwe, inspirerende vergaderlocatie!