Wist je dat mensen liever van mensen kopen dan van een bedrijf? Dus mocht jij jezelf nog niet zo hebben laten zien, dan is het daar nu de tijd voor!

Laat maar zien wie die hardwerkende, gepassioneerde vrouw is achter dat mooie bedrijf dat je hebt neergezet!

 

Vind je dat nog wel een beetje spannend? Dat begrijpen we als geen ander! De allereerste keer dat we live gingen op Instagram waren we bloednerveus. We drentelden minutenlang door de kamer op zoek naar dé beste plek, oefenden onze tekst duizend keer en probeerden onze zenuwen in bedwang te houden. Wat waren nerveus!

Inmiddels vloggen we er vrolijk op los, geven we online cursussen en geven we zelfs presentaties. Nu is het tijd om andere ondernemers dat laatste zetje te geven, want echt: het is het waard!

 

LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN

SPOT ON YOU.jpg

Dit e-book is echt voor jou als:

  • jij een vrouwelijke ondernemer bent en jouw business wilt laten groeien

  • je heel graag verder wilt ontwikkelen

  • je op zoek bent naar inspiratie om jouw bedrijf naar een next level te tillen

  • je lekker bezig bent met ondernemen en je het tijd vindt voor meer verdieping

  • je nog twijfelt of het wel echt nodig is om jezelf meer online te laten zien

  • je jezelf wel wilt laten zien, maar dat nog erg spannend vindt

ValerieVisschedijk-Spot-shoot10.jpg

Download ons gratis e-book 
en lees onze 5 tips om vol zelfvertrouwen online zichtbaar te zijn!

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - mei2605

Wat anderen over Spot on you zeggen:

"Valerie en Eline, hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme, inspiratie & energie. Spot on you 2020 was voor mij erg waardevol. Ik weet nu hoe ik mijn onderneming nog meer 'in the picture' kan zetten én hoe ik daarbij goed voor mezelf kan blijven zorgen. De tijd die ik nu bespaar door niet lang(er) meer naar een wit-scherm te staren, stop ik nu in het maken van mooie foto's of in mezelf!"
 

  • Tara Vossers, (sport)diëtist & voedingsprofessional

wie zijn wij

Wij zijn Eline en Valerie, alle twee opgegroeid in de Achterhoek. De uitspraak ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ is er bij ons met de paplepel ingegoten. De bescheidenheid zit in ons DNA, maar toch heeft het ons er nooit van weerhouden om groots te dromen. 

Na jaren in loondienst besloten we het roer drastisch om te gooien en ons hart te volgen. Eline als freelance journalist en Valerie als fotograaf. Grappig genoeg ontdekten we na een aantal zakelijke samenwerkingen al snel dat we op dezelfde manier in het leven staan. We zijn dol op zelfontwikkeling, houden ervan om onszelf uit te dagen en uit onze comfortzone te stappen (hoe eng dat soms ook is). Alleen merkten we wel dat veel masterclasses, trainingen of evenementen vooral in het westen van het land werden georganiseerd. Dat is precies waarom wij besloten om dat creatieve talent naar de Achterhoek te halen. We geven nu regelmatig trainingen, halen sprekers deze kant op en begeleiden we Achterhoekse, vrouwelijke ondernemers om hun prachtige bedrijven verder te laten groeien! Want wij geloven dat er veel meer inzit dan dat zij nu durven te laten zien: it’s time to put that spot on you!

JA, IK WIL

mezelf online zichtbaar maken!

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek41