top of page

flexwerkplek doetinchem

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Zoek jij dit ook?

- een inspirerende, hippe flexwerkplek waar je iedere dinsdag kunt aanschuiven?

-  een ruimte waar je kunt werken, chillen en andere ondernemers kunt ontmoeten?

- een fijne plek op loopafstand van het centrum van Doetinchem en het station?

- een ruimte waar je voldoende afstand kunt houden in verband met de coronamaatregelen?

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Wij zijn dol op ons bestaan als zzp’ers, maar soms is het ook wel eens fijn om andere ondernemers te ontmoeten. Ervaringen uitwisselen, samen een kop koffie drinken of gewoon gezellig samenwerken op een inspirerende locatie. Dit kan allemaal in onze Spot-ruimte. Iedere dinsdag openen we de deuren en kun je van 09.00 uur tot 18.00 samen met ons én allemaal andere Achterhoekse ondernemers flexwerken in onze héérlijke ruimte (al zeggen we het zelf). 

 

De ruimte is voorzien van lange tafels om aan te werken, een heerlijke bank waar je in kunt ploffen tijdens je koffiepauze (en bijna niet meer uitkomt; je bent gewaarschuwd), veel groen en heel veel licht. Daarnaast heeft onze flexwerkplek een eigen keuken met koffie, thee en een kookplaat (mocht je iets willen opwarmen). 

INFO
flexwerkplek

Onze flexwerkplek bevindt zich in het hart van Doetinchem en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. Parkeren kan aan de overkant van de straat of achter het gemeentehuis. Gratis parkeren kan eventueel bij het station op zo’n vijf minuten loopafstand. 

Ben je enthousiast en wil je bij ons aanschuiven? Je bent meer dan welkom! Voor €50,- kun je 4x een dinsdag bij ons komen flexwerken. Dit is inclusief koffie, thee, ontspannen muziek én goed gezelschap. Let op: wegens de coronamaatregelen zijn er maar een beperkt aantal plekken!

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Wat is een flexwerkplek?
Voor jezelf werken is ontzettend fijn, maar het kan wel eens eenzaam zijn. Thuiswerken lijkt oorspronkelijk alleen maar voordelen te kennen, maar de hele dag alleen thuis werken is niet bepaald gezellig. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om één of meerdere dagen per week buitenshuis te werken. Gelijk een heel kantoor huren is voor veel zzp’ers vaak een te grote stap. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel ruimtes beschikbaar voor deze doelgroep. Een flexibele werkplek is ideaal als je niet vast wilt zitten aan een vast pand en een contract, maar wel af en toe buiten de deur wilt werken.

Een ander voordeel van een flexwerkplek is dat je makkelijk in aanraking komt met andere ondernemers. Hierdoor kun je van elkaar leren, brainstormen over nieuwe ideeën en samenwerkingen opzetten. Ideaal om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen!

 

Flexwerkplek in Doetinchem


Onze flexwerkplek in Doetinchem is bovendien een goede manier om andere lokale ondernemers te ontmoeten. De ondernemers die regelmatig bij ons komen werken zijn allemaal actief in de Achterhoek. Dit geeft je meer kansen om met andere lokale ondernemers in contact te komen.
 

bottom of page