top of page

CURSUs creatief schrijven

Creëer een social media account op trots op te zijn!

Herkenbaar?
 

- Je weet dat het goed is om meer van jezelf te laten zien, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen 

- Je staart soms minutenlang naar je scherm omdat je géén idee hebt wat je bij die foto moet posten

- Je bent jaloers op mensen die iedere dag weer creatieve ideeën uit hun mouw schudden, maar weet niet

waar je die zelf vandaan moet toveren 

- Je neemt jezelf iedere keer weer voor om meer met je social media te doen maar hebt het nog steeds niet gedaan

- Je loopt vaak vast als je een tekst op papier moet zetten en gooit dan de handdoek in de ring

Resultaat? Een stille bedrijfspagina waar amper iets gebeurt.

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek44

Wil jij nooit meer stressen over wat je moet posten op social media, jouw ideale klant aanspreken met briljante content en meer van jezelf laten zien? 

€25,-

Wat kun je verwachten van deze cursus creatief schrijven ?

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek42

Dag 1:
Op deze allereerste dag van de cursus creatief schrijven staat jouw doelgroep centraal. Aan de hand van vragen maak je een paspoort zodat je precies weet wie jouw doelgroep is en daarop kunt inspelen met de content die je plaatst.

Dag 2:

Moeite met het creëren van content? Na deze dag niet meer. Je leert hoe je aan de hand van vaste rubrieken, een contentkalender en creatieve technieken nooit meer hoeft te piekeren over je content. 

Dag 3:

Deze dag staat compleet in het teken van creativiteit. Eline neemt je aan de hand en laat je zien hoe je in 1 minuut 30 briljante ideeën bedenkt (echt waar) en geeft je véél handige tips en tricks om je creativiteit aan te wakkeren.

Dag 4:

Wist je dat we stiekem allemaal leven volgens vastgeroeste patronen? Op dag vier van de cursus laat Eline je zien hoe je deze patronen doorbreekt. Daarnaast gaan je aan de slag met invalshoeken zodat je zelfs bij terugkerende onderwerpen originele content kunt creëren

Dag 5:
Op deze laatste dag kruip je in de pen. Eline geeft je tips voor het schrijven van een tekst, vertelt je waarom je nooit moet eindigen met de clou van het verhaal en laat je zien hoe je zélfs als je al uren naar je scherm staart een tekst op papier tovert!

 

Dit allemaal voor €25 en je hebt een jaar lang toegang tot het account!

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

Wie is Eline?

Eline werkt al meer dan zeven jaar als freelance journalist. Schrijven van human interest verhalen is wat ze het allerliefste doet. Dit doet ze voor onder andere VROUW, Libelle, Vriendin, Viva en Flair. Eén van de vragen die Eline vaak krijgt is: zijn jouw ideeën nooit een keer op? In tegenstelling! Ze stroomt over! In deze cursus creatief schrijven neemt ze je mee in haar creatieve wereld en laat ze je zien hoe je aan de hand van een paar simpele technieken ook zelf tot de meest briljante ideeën komt. Ze geeft je tips, trucs, duikt met je in de pen zodat het vanaf nú een eitje wordt om content te creëren

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

NA DEZE CURSUS WEET JIJ:

wie je doelgroep is en hoe je kunt inspelen op de wensen en behoeftes

Briljante ideeën bedenken aan de hand van creatieve technieken

hoe je een contentkalender gebruikt en jouw eigen vaste rubrieken bedenkt

Hoe je een pakkende tekst op papier zet (zels als het niet lukt) 

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

RECENSIE

"Een creatieve en inspirerende cursus! Niet meer uren blijven staren naar dat witte vel papier, maar notitieblokken tekort komen. De cursus zit namelijk boordevol tips om het creatieve brein aan te zetten en oa (originele) content te bedenken wat past bij jouw onderneming. Lekker vlotte, duidelijke presentatie. Echt een inkijkje in het journalisten brein!!"
@carminteriorstyle

Hoe werkt het?

De cursus wordt via Instagram gegeven. Je krijgt toegang tot het besloten Instagram account en kunt daar alle highlights & posts bekijken. Het account is gevuld met meer dan 300 stories die je in je eigen tempo kunt bekijken.

Voor
€25 beschik jij straks over al deze kennis en ziet jouw social media er professioneel uit!

bottom of page