top of page
ValerieVisschedijk - Spotonyou - Valenti

2-op-1 sessies

Je bent een ambitieuze ondernemer met grote dromen voor je business, maar tóch lukt het je niet om verder te groeien. Misschien is het gebrek aan focus, een gebrek aan zelfvertrouwen of misschien heb je geen idee waar het aan ligt. The point is: je staat stil

 

Als er iets is waar je de zenuwen van krijgt, dan is het stilstaan. Als ondernemer wil je het liefst in beweging blijven, groeien, ontwikkelen, nieuwe ideeën NU toepassen in je bedrijf. Alleen: HOE doe je dat?

 

Je mist iemand die je helpt om de focus te bewaren, waarmee je kunt sparren als je het even niet meer weet en die je bij de les houdt. Iemand die je een liefdevolle schop onder de kont geeft, maar er ook is om al je successen te vieren. 

 

Laten we jou nou vertellen dat je bij ons niet één, maar twee (!) coaches tot je beschikking hebt die er samen voor zorgen dat het niet bij dromen blijft, maar dat jouw grote businessdroom werkelijkheid wordt!

 

Are you ready?

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Valenti

Coaching

Je bent een vrouwelijke ondernemer en jij … 

- bent maar wát trots op het bedrijf dat je hebt neergezet. Het staat, maar je hebt het gevoel dat er nog véél meer inzit. Alleen, hoe haal je dat eruit?

 

- durft groot te dromen, hebt ambities en bent dol op zelfontwikkeling. Cursussen, tips en adviezen zuig je op als een spons. Groeien, dát is waar je blij van wordt!

 

- hebt weinig geduld. Het liefst zou je vandaag (lees: NU) al je grote dromen willen realiseren, maar door dit overenthousiasme heb je vaak geen idee waar je moet beginnen. 

 

- hebt een stok achter de deur nodig van iemand die je bij de les houdt, kritische vragen stelt en waarmee je kunt sparren als je even vastloopt in je bedrijf. 

 

- hebt behoefte aan iemand die met een frisse blik naar jouw bedrijf kijkt. Die kansen ziet en je voorziet van creatieve ideeën om je bedrijf te laten groeien.

- houdt het liefst alles in eigen hand en vindt het moeilijk om hulp te vragen terwijl je weet dat het je verder gaat helpen.

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek42

GIVE yourself permission to grow

deze 2-op-1 coaching is voor jou als je...

- ondernemend bent en staat te popelen om je bedrijf te laten groeien. 

 

- grote dromen hebt die je dolgraag verder zou willen onderzoeken. 

 

- ONWIJS veel zin hebt om aan de slag te gaan. 

 

- gebruik wilt maken van niet één maar twee (!) coaches!

- op zoek bent naar die stok achter de deur, waardoor je écht stappen gaat zetten.

 

- met een frisse blik naar jouw bedrijf wilt kijken en wilt aanpakken wat nodig is.

 

- structuur in je business kunt gebruiken.

 

- er klaar voor bent om in jezelf te investeren.

Ben jij klaar voor meer

focus, structuur en groei?

Omdat we weten dat je op élk (meestal onverwacht) moment een idee, vraag of inzicht krijgt, zijn wij gedurende het hele traject bereikbaar via WhatsApp.

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Valenti

Dit kun je verwachten van onze

2-op-1 coaching

Twee coaches 

Het meest unieke aan dit coachingstraject is dat je niet één, maar twee (!) coaches krijgt die jou begeleiden, kritische vragen stellen, voorzien van heel veel creatieve input en als twee trotse cheerleaders aan de kant staan om jou aan te moedigen tijdens je ondernemersreis. 

 

Intakegesprek

We trappen het traject af met een intakegesprek van één uur waarbij we jou het hemd van het lijf vragen zodat we precies weten waar je staat, waar je naartoe zou willen en hoe we jou daar het allerbeste bij kunnen helpen. 

Persoonlijke begeleiding 

Wij houden van aanpakken, stappen zetten en snel resultaat boeken. Daarom plannen we iedere twee weken een coachingssessie in met één van ons waarbij we de diepte in gaan, maar je ook tools geven waar jij dírect weer mee verder kunt. 

 

Mindset

Als er iets niet mag ontbreken tijdens dit coachingstraject is het: mindset. Als jij groeit, dan groeit jouw business vanzelf met je mee! We gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen en angsten. We ruimen mentale blokkades op waardoor er nog meer ruimte ontstaat om te groeien. 

 

Dynamisch

We trekken tijdens dit coachingstraject alles uit de kast om jou zo goed mogelijk te helpen. Bij de één maken we gebruik van een visualisatie, de ander krijgt van ons een contentplanning en bij weer een ander is een mediatie meer van toepassing. Wij kijken wat nodig is voor jou!

Wie zijn wij?

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Valenti

Schrijven, dát is wat Eline het allerliefste doet. Na een opleiding journalistiek kwam ze terecht in de bladenwereld waar ze inmiddels al ruim acht jaar ronddwarrelt. Ze schrijft verhalen voor titels als VROUW, Libelle, Vriendin, VIVA en Flair.

 

Dankzij haar journalistieke carrière is Eline een kei in luisteren, weet ze als geen ander hoe ze tot de kern van een verhaal moet komen en is nieuwe ideeën bedenken iets waar ze goed in is én helemaal van opleeft. Geef haar een onderwerp en in een split second is een nieuw idee geboren. Dát is precies waar het bij Spot on you wel eens mis gaat: te veel ideeën, te weinig tijd.  

 

Als er iets is wat ze heeft geleerd van haar eigen coach, dan is dat … focus! Soms is het nodig (hoe moeilijk ook) om nieuwe ideeën even te parkeren, om te focussen op waar je nú mee bezig bent. Alles wat je aandacht geeft groeit, daar is ze van overtuigd. Ben jij klaar om jezelf die aandacht te geven?

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Valenti
Valerie Visschedijk - Spotonyou - Spotru

Valerie fotografeert al meer dan tien jaar, heeft meer dan 100 bruiloften gefotografeerd en is nu haar bedrijf aan het uitbreiden met personeel en nieuwe werkzaamheden zoals het geven van workshops, trainingen en coachingsessies.
 

Fotografie is ooit als hobby begonnen, maar nam steeds meer tijd in beslag. Na het afronden van haar HBO-pedagogiek opleiding, is ze een aantal jaren aan de slag gegaan als pedagoog en heeft zij verschillende gezinnen begeleid. Totdat er een totaal nieuwe functie op haar pad kwam, namelijk als videocontentmanager en social media beheerder bij een miljoenenbedrijf in Amsterdam. 

De ervaring die zij opdeed tijdens haar baan op de marketingafdeling zet zij nu in om haar eigen bedrijf en Spot on you tot een succes te maken.

In 2015 hakte ze de knoop door, liet haar baan achter in Amsterdam en richtte zich 100% op haar eigen fotografiebedrijf.

Naast al deze praktische ervaring op het gebied van marketing, social media, het runnen van een bedrijf en groeien met personeel heeft Valerie het meest geleerd van haar eigen coachingsessies. Al jaren heeft zij een coach die haar kritische vragen stelt, inzichten geeft en haar mindset in razend tempo ontwikkelt.

Precies dit is de reden dat wij zijn gaan coachen.

Dit gunnen we jou ook!

"twee trotse cheerleaders die aan de kant staan om jou aan te moedigen tijdens je ondernemersreis"

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Spotrui

Wat past bij jou?

06

WEKEN

Intakegesprek van 1 uur

 

+

3 coachingsessies

van 1,5 uur

op onze spot-locatie

+

altijd bereikbaar via WhatsApp

en e-mail voor vragen

€745,-

exclusief btw

 

Je kunt in 2 termijnen betalen

Twijfel je of dit iets voor je is?

Dan kunnen we altijd vooraf even bellen!

12

WEKEN

Intakegesprek van 1 uur

 

+

7 coachingsessies

van 1,5 uur

op onze spot-locatie

+

altijd bereikbaar via WhatsApp

en e-mail voor vragen

+

BONUS: toegang tot de online cursus

'Hoe kom je in de media?'

 

 

€1199,-
exclusief btw

Je kunt in 3 termijnen betalen

 

 

Twijfel je of dit iets voor je is?

Dan kunnen we altijd vooraf even bellen!

Meest gestelde vragen

Kan ik halverwege ook switchen naar het grotere aanbod?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. 

 

Kan ik de coachingsessies ook uitsmeren over een langere periode? 

Nee, dit is niet mogelijk. Wij geloven heel erg in dit concept. Wanneer er een langere tijd tussen de sessies zit, blijf je minder gefocust en gaat dat ten koste van de kwaliteit van de coaching.

Kan ik ook een eenmalige coachingsessie boeken?

Dit is helaas niet mogelijk. Zoals hierboven is omschreven geloven wij in dit concept. Met een eenmalige sessie bereik je niet wat wij je willen geven.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Mocht je dit willen geef het dan van te voren aan. We zullen je dan in drie termijnen facturen sturen.

Ik kom niet uit de Achterhoek, kan ik meedoen?

Jazeker! 

bottom of page