netwerkBorrel achterhoek

Ongedwongen

gezellig

netwerken

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel57.jp

NETWERKEN

Als je het ons vraagt is ondernemen het állermooiste wat er is! Al voelt het soms ook wel een beetje eenzaam. Familie en vrienden die je - met hun baan in loondienst- niet helemaal begrijpen of het gemis van een partner waarmee je even kunt sparren, ideeën kunt uitwisselen of om advies kunt vragen. Een kerst- of vakantieborrel. Dat is precies de reden waarom wij onze Spot-borrel organiseren! Zodat wij - en JIJ - kunt connecten met andere vrouwelijke ondernemers in de Achterhoek. Geen netwerkborrel zoals je die wellicht kent met een standaard voorstelrondje en ongemakkelijk geschuif door de menigte. Maar een creatieve borrel waar je bij wilt zijn!  

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel2.jpg

DETAILS:

Een netwerk vol enthousiaste vrouwen die uit de buurt komen, het begint bij de Spot borrel! Heerlijk ongedwongen met elkaar kletsen met een wijntje (of alcoholvrij drankje) in de hand.

We starten met een creatieve ontmoeting met elkaar om daarna gezellig te borrelen in de buitenlucht. Geen ongemakkelijk gedoe, maar lekker borrelen met vrouwen die weten hoe het is om te ondernemen, hoe is om keuzes alleen te moeten maken en hoe het is om soms compleet te twijfelen over hun business. Zodat je die middag enthousiast, met 1000 nieuwe ideeën en een contactenlijst vol met inspirerende vrouwen weer naar huis gaat.  

 

Wanneer: 18 september 2020

Hoe laat: 16:00 - 19:00 uur
Hoeveel: €32,50 ex BTW

Waar: Op de Pol (Hulleweg 2 7004 GG Doetinchem)

Waarom: Omdat je graag wilt connecten met andere vrouwelijke ondernemers uit de Achterhoek.
Verbinden = groeien. Soms loop je even vast in je bedrijf en hoe fijn is het dan als je een netwerk hebt opgebouwd met gelijkgestemden? Want geloof ons: samen heb je zoveel meer ideeën. Dat netwerk opbouwen begint hier!

 

BEN
JIJ
ERBIJ?

Om er zeker van te zijn dat we de 1,5 meter afstand kunnen bewaren zijn er beperkt aantal plekken beschikbaar! We zullen daarom deze keer met maximaal 40 vrouwen zijn!
Wacht niet te lang met het kopen van jouw kaartje van slechts €32,50 (excl. btw) en hopelijk zien we je dan!

ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel46.jp