top of page

CURSUS Beter in beeld

Creëer een social media account op trots op te zijn!

Herkenbaar?
 

- Je hebt een social media account, maar weet níks om er op te plaatsen.

- Je vraagt je regelmatig af: er zit toch niemand op te wachten om dit te zien?
- Je kijkt jaloers naar de mensen met een gelikt profiel, hoe krijgen zij toch alle foto's zo mooi in 1 stijl?

- Heb je eindelijk eens iets geplaatst, bekijk je jouw profieloverzicht en is het een grote chaos aan kleuren en is het totaal niet wat jij graag wilt uitstralen met jouw business.

- Je plaatst wel eens wat, maar hebt geen strategie en weet niet zo goed waarom je iets plaatst.

Resultaat? Een stille bedrijfspagina met foto's die niet bij elkaar passen.

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek44

Wil jij meer eenheid op social media, jouw ideale klant aantrekken, altijd de beste ideëen hebben om te posten?

€25,-

Wat kun je verwachten van deze cursus beter in beeld?

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek41

Dag 1:
We omschrijven jouw ideale klant, bespreken hoe je die kunt bereiken, we duiken diep jouw business in om kernwaarden te formuleren, zodat je focus weet te behouden tijdens het creëren van posts. En last but not least: we hebben het over consistent kleurgebruik om meer eenheid en rust in je accounts te brengen.

Dag 2:

Valerie deelt dé tip om op een andere manier naar jouw business te kijken, waardoor je heel veel content weet te creëren!

Dag 3:

Deze dag is lekker praktisch. Veel theorie en tips over fotografie, zodat je zónder een dure camera, toch kwalitatief goede foto's kunt maken.

Dag 4:

De kernwaarden die we in dag 1 voor jouw bedrijf ontdekt hebben, gaan we vandaag omzetten naar beeld. Zo kom je erachter welke stijl het beste bij jouw bedrijf past en nog belangrijker: hoe maak je dat dan?

Dit allemaal voor €25 en je hebt een jaar lang toegang tot het account!

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

Wie is Valerie?

Valerie fotografeert al meer dan 10 jaar, heeft al 8 jaar haar fotografiebedrijf in Doetinchem en coacht al een aantal jaren andere (startende) fotografen. Een aantal jaren heeft zij nog parttime op de marketingafdeling gewerkt van Vliegtickets.nl en heeft zij ook op dat gebied veel kennis opgedaan.

Een van de meestgestelde vragen die Valerie krijgt is: hoe zorg ik ervoor dat mijn foto's bij elkaar passen en hoe kan ik deze zo mooi mogelijk maken? Dat was de reden voor het ontwikkelen van deze cursus beter in beeld. Laagdrempelig gegeven via Instagram en terug te kijken in je eigen tempo, want het gaat niet alleen over het maken van beelden: maar het is een diepe duik in jouw bedrijf, waardoor je opnieuw je koers zult bepalen op social media.

ValerieVisschedijk - SpotOnYou - augustu

NA DEZE CURSUS WEET JIJ:

HOE JIJ JOUW IDEALE KLANT AANSPREEKT MET JOUW BEELDEN

IN DE STIJL TE FOTOGRAFEREN DIE BIJ JOUW BEDRIJF PAST

GOED TE FOTOGRAFEREN ZONDER VERSTAND TE HEBBEN VAN EEN CAMERA

ONTZETTEND VEEL IDEëEN OM TE KUNNEN PLAATSEN

ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek20

RECENSIE

"Een aanrader! Voor als je terug wil naar de kern van jouw bedrijf en tips wil om dit te vertalen naar beeld. Fijn om de cursus via instagram en in eigen tempo te volgen. Valerie is heerlijk enthousiast, legt duidelijk uit en geeft inspirerende tips. Niet alleen praktische fotografische, maar vooral tips om jouw bedrijf er visueel uit te laten springen (en hoe content te bedenken) en de juiste doelgroep aan te trekken. Je wil er direct mee aan de slag!"
@carminteriorstyle

Hoe werkt het?

De cursus wordt via Instagram gegeven. Je krijgt toegang tot het besloten Instagram account en kunt daar alle highlights & posts bekijken. Het account is gevuld met meer dan 300 stories die je in je eigen tempo kunt bekijken.

Voor
€25 beschik jij straks over al deze kennis en ziet jouw social media er professioneel uit!

bottom of page