ValerieVisschedijk-SpotOnyou-Feestweek42

hoe Maak jij jouw ondernemersleven leuker?

Bekijk onze diensten en producten

ValerieVisschedijk - Spotonyou - Oetdoor

Spot
Workation

HEB JIJ OOK EXTREEM VEEL ZIN OM IETS LEUKS TE GAAN DOEN?

WIJ OOK! Na maanden in onze coronabubbel te hebben geleefd willen we er zó graag op uit. Iets leuks ondernemen. Gezellige mensen om ons heen. Borrelen tot in de late uurtjes. Geïnspireerd raken. Huilen van het lachen. Een nachtje weg. Nieuwe dingen leren. Laten dit nou dé ingrediënten zijn van onze ALLEREERSTE workation op een wáánzinnige locatie. En weet je wat nou het leukste is? Jij kunt met ons mee. Het enige wat je hoeft te doen is je koffer pakken!

IMG_6231.heic

MEMBERSHIP

Een netwerk van rond de 20 Achterhoekse vrouwelijke ondernemers waarmee je kunt brainstormen, je vragen aan kunt stellen en je successen mee kunt delen. In onze Spot locatie kun je samenwerken en elke maand een mastermindsessie bijwonen! Daarnaast hebben we elk kwartaal een inspirerende online masterclass van topsprekers uit heel Nederland. 
Word member en ga vol inspiratie weer lekker aan de slag en laat jouw business groeien! Wij zijn de liefdevolle stok achter de deur om nu eens echt AAN je bedrijf te gaan werken.

IMG_6228.heic
ValerieVisschedijk-SpotOnYou-Borrel46_ed

BORREL

Een netwerk vol enthousiaste vrouwen die uit de buurt komen, het begint bij de Spot borrel! Heerlijk ongedwongen met elkaar kletsen met een wijntje (of alcoholvrij drankje) in de hand.

€34,95 (excl btw)